Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-10-2014

Daugavpils BJSS/BFC Daugava uzvar Latvijas čempionātā


Ar Daugavpils BJSS/BFC Daugava komandas uzvaru noslēdzies Latvijas U18 futbola čempionāta finālturnīrs futbolā. Finālā daugavpilieši ar 2:0 pārspēja JDFS „Alberts”.

Finālturnīrs trīs dienu garumā norisinājās Daugavpilī un tajā piedalījās sešas spēcīgākās valsts komandas. Ceturtdaļfinālā Daugavpils tikās ar Rīgas Futbola skolu. Jau pašā spēles sākumā Aleksandrs Guzlajevs panāca 1:0, bet otrajā puslaikā Daniels Jakovļevs un Viktors Litvinskis ar precīziem sitieniem uzstādīja spēles galarezultātu – 3:0.

Pusfinālā mūsu komandu gaidīja Liepāja, kas pārliecinoši aizvadīja pamatturnīru, savā grupā ieņemot pirmo vietu. Neskatoties uz to, ka liepājnieki kopumā vairāk kontrolēja bumbu, Daugavpils uzvarēja ar 2:1. Divus vārtus mūsu komandas labā guva Daniels Jakovļevs, bet vienīgos vārtus liepājnieki iesita no 11 metru soda sitiena atzīmes.

Otrajā pusfinālā JDFS „Alberts” negaidīti ar 1:0 pārspēja JFC „Skonto”, tādējādi viena no galvenajām favorītēm bija spiesta spēlēt par trešo vietu ar Liepāju. Šajā spēlē uzvarēja Liepāja, bet „Skonto” bija jāsamierinās ar ceturto vietu.

Lielajā finālā BFC „Daugavpils” pārliecinoši dominēja, izcīnot drošu panākumu ar 2:0. Rezultātu pēc skaistas Aleksandra Guzlajeva piespēles atklāja Ņikita Dobratuļins, bet otros vārtus pēc Marka Deružinska piespēles guva Pāvels Liholetovs.

Par visa turnīra labāko aizsargu tika nosaukts Ņikita Kaļiņins, bet par labāko uzbrucēju Daniels Jakovļevs. Komandu trenēja Sergejs Pogodins un Jurijs Sokolovs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ