Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-10-2014

Daugavpilī sākas Latvijas U18 futbola finālturnīrs


Trīs dienu garumā stadionā „Celtnieks” būs iespēja vērot sešas labākās Latvijas U18 vecuma grupas komandas futbolā puišiem. Viena no pretendentēm uz zelta medaļām ir BFC „Daugava”/Daugavpils komanda.

No otrdienas līdz pat ceturtdienai valsts labākās komandas cīnīsies par čempionāta godalgām tieši Daugavpilī. Otrdien tiks aizvadītas spēles par tikšanu pusfinālos, trešdien pusfināli, bet ceturtdien arī finālspēles. Spēles par 1. un 3. vietu būs iespēja vērot arī interneta tiešraidēs.

BFC „Daugava”/Daugavpils pamatturnīrā savā apakšgrupā palika otrajā vietā aiz „Skonto” akadēmijas futbolistiem, tādējādi otrdien daugavpiliešus gaida spēle ar otrās apakšgrupas trešo spēcīgāko komandu Rīgas Futbola skolu. Šī spēle sāksies plkst. 15:00.

Uzvaras gadījumā trešdien mūsu komanda pusfinālā tiksies ar otras apakšgrupas spēcīgāko komandu Liepāju. Arī šī spēle sāksies plkst. 15:00 (neveiksmes gadījumā trešdien plkst. 11:00 spēle par 5. vietu čempionātā). Uzvara pusfinālā dos vietu lielajā finālā, kas ceturtdien sāksies plkst. 13:00, bet zaudējuma gadījumā būs jāspēlē par trešo vietu. Spēle sāksies plkst. 11:00.

U18 komandas sastāvā spēlē vairāki futbolisti no BFC „Daugavpils” pamatsastāva komandas, tādēļ Daugavpils ir viena no galvenajām pretendentēm uz zelta godalgām. Ļoti augstu vērtējas arī Liepājas, „Skonto” un „Metta” izredzes izcīnīt uzvaru.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ