Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-10-2014

BFC „Daugavpils” šokē un uzvar „Skonto”


Smscredit.lv Latvijas futbola Virslīgā BFC „Daugavpils” savā laukumā pārsteidzoši ar 1:0 pārspēja čempionāta vicelīderus „Skonto”. Vienīgos vārtus 17. minūtē guva Pāvels Riževskis.

BFC „Daugavpils” svētdien lietainajā laikā uzņēma Rīgas „Skonto”, kas turpina cīnīties par Latvijas čempionāta zelta godalgām. Lai arī „Skonto” piederēja milzīgs teritoriāls pārsvars, daugavpiliešu aizsardzība darbojās precīzi un pirmajā puslaikā rīdziniekiem bija tikai divas reālas vārtu gūšanas iespējas. Pirmajā epizodē glāba vārtsargs Vladislavs Kurakins, bet otrajā situācijā pretinieks sita pāri vārtiem. „Daugavpils” atbildēja ar lieliskiem pretuzbrukumiem, 17. minūtē gūstot arī vārtus. Ņikitas Dobratuļina centrējumu vārtu guvumā pārvērta Pāvels Riževskis.

Otrajā puslaikā epizodiski „Skonto” spiediens bija ļoti liels, taču momentu atkal nebija daudz. Vienā no epizodēm atkal lieliski spēlēja Kurakins, bet pēdējās sekundēs bumbu no vārtu līnijas izsita Jurijs Sokolovs. Aizvadot disciplinētu un labu spēli, BFC „Daugavpils” izcīnīja vēsturisku uzvaru!

Daugavpils „Daugava” šajā kārtā tikās ar „Metta/LU” un uzvarēja ar 1:0. Vienīgos vārtus pirmā puslaika pēdējā minūtē guva Visvaldis Ignatāns.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ