Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-10-2014

Veselības nedēļa – Karatē nedēļa


MOVE Week (Veselības nedēļa) ir ikgadējs Eiropas pasākums un daļa no NowWeMOVE kampaņas. Šogad MOVE Week notika no 29. septembra līdz 5.oktobrim. Projekta mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs. Veselības nedēļas ietvaros visā Eiropā un Latvijā notika dažādi jau bijuši un jauni pasākumi, kuros aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās sagatavotības.

“Daugavpils karatē skola” (vadītājs Sergejs Čapulis, 4. dans) ir atbalstījusi veselības nedēļas ideju un kļuva par tās neatņemamo daļu.

20. septembrī „Daugavpils karatē skolas” karatisti iesaistījās flešmobā, kur dejotāji, vingrotāji, u.c. interesenti 10 minūšu laikā demonstrēja, kas, viņuprāt, ir veselīgs dzīvesveids.

3. oktobrī „Daugavpils karatē skola” aicināja visus piedalīties atklātajā treniņā un Ģimenes karatē festivālā „Māte, tētis un es- esam karatē ģimene” kur visi interesenti, kopā ar skolas mācekļiem, varēja uz stundu pārvērsties īstajos karatē meistaros. Treniņa nobeiguma daļā visi dalībnieki guva diplomus un suvenīrus.

                5. oktobrī notika draudzības futbola mačs starp Vācijas un Latvijas komandām. Mūsu karatisti nospēlēja divus, 45 minūtes garus mačus, kuru nobeigumā skaits bija 4:4. Taču pēc tiesnešu lēmuma tika nozīmēti 11 metru sitieni, kurus vinnēja Vācijas komanda. Komandas bija apbalvotas ar medaļām un ar šādu sportisku svētdienu arī beidzās veselības nedēļa „NOW WE MOVE”




Atpakaļ