Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-10-2014

DU volejbolisti liek igauņiem pasvīt


Nedēļas nogalē iesākās jaunā Schenker volejbola līgas sezona. Daugavpils Universitātes komanda iesāka ar diviem zaudējumiem pret spēcīgajām Igaunijas komandām.

Arī šosezon Schenker volejbola līgā tiks aizvadīti divi apļi, tādā veidā katra komanda aizvadīs pa 22 spēlēm. Atšķirībā no iepriekšējām sezonām Latviju pārstāvēs piecas komandas iepriekšējo četru vietā. Starp tām, kā jau allaž, arī Daugavpils Universitāte.

Daugavpils komandas sastāvā šosezon atkal varēsim redzēt Ēriku Voroņko un Vitāliju Cinni, bet pirmo reizi kluba sastāvā spēlēs arī Artūrs Vasiļjevs. Sezonu mūsu komanda atklāja ar mājas spēlēm pret Igaunijas „TTU” un „Selver”.

Sestdien Daugavpils BJSS lielajā zālē daugavpilieši nedaudz pārsteidzoši uzvarēja pirmos divus setus pret TTU, taču turpinājums vairs nebija tik labs. Spraigā cīņā tika zaudēts trešais sets, bet variantiem zaudējums ceturtajā setā, bet piektajā setā viesi uzvarēja ar 15:12.

Svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā pretī stājās daudzkārtējie Schenker čempionāta uzvarētāji „Selver”. Pirmais sets komandai bija ļoti vājš (15:25), taču otrajā izdevās pārliecinoši revanšēties – 25:17. Diemžēl turpinājumā šaubu par igauņu pārākumu vairs nebija – 13:25, 19:25.

Ar iegūto vienu punktu DU šobrīd ieņem 10. pozīciju 12 klubu konkurencē.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ