Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-09-2014

Daugavpils hokeja seniori ieguva divas otrās vietas


Trīs dienu garumā Daugavpils Ledus hallē norisinājās spraigas cīņas hokejā senioriem. Abās vecuma grupās otrās vietas ieguva Daugavpils komandas.

Latvijas Sporta Veterānu savienības finālturnīra spēles hokejā pirmo reizi norisinājās Daugavpilī un sapulcināja komandas no dažādiem Latvijas, kā arī Lietuvas reģioniem.

Daugavpils komandas startēja atzīstami, ieņemot otrās vietas gan 35+, gan 45+ grupās. 35+ grupā sākotnēji pieteicās četras komandas, tomēr Jelgava no dalības turnīrā atteicās, tādēļ labākās komandas savā starpā noskaidroja Bauska, Daugavpils un Iecava. Visas komandas turnīra gaitā piedzīvoja vismaz vienu zaudējumu, un tādā situācijā lielākā ieguvēja bija Bauska, kas ar 5 punktiem ieņēma pirmo vietu. Daugavpils ar 4 punktiem palika otrā, bet Iecava ar trīs – trešā.

45+ grupā konkurence bija daudz sīvāka, jo par uzvaru cīnījās deviņas komandas. Šeit galvenā intriga bija cīņā starp Rīgu un Daugavpili. Šoreiz pārāki bija rīdzinieki, kuri tika pie zelta godalgām. Mājiniekiem otrā vieta, bet godalgoto trijnieku noslēdza Jelgava. Viesi no Juodupes palika ceturtie.




Atpakaļ