Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-09-2014

„Daugavpils” un „Daugava” izcīna uzvaras


Smscredit.lv futbola Virslīgā pie uzvarām izdevies tikt abām mūsu pilsētas komandām. BFC „Daugavpils” mājās pārspēja Jūrmalas „Spartaks”, bet Daugavpils „Daugava” tika galā ar Rīgas „Daugava”.

„Daugavpils” sestdien savā laukumā uzņēma Jūrmalas „Spartaks”. Lai arī pirms spēles izteikti favorīti bija jūrmalnieki, daugavpilieši spēlēja krietni vien labāk par pretinieku. Jau pirmajā puslaikā mājiniekiem bija vairākas iespējas izcelties un 18. minūtē vienu no iespējām realizēja Aigars Catlakšs. Viesi tikai otrajā puslaikā prata izveidot divus bīstamus momentus, bet ar tiem galā tika vārtsargs Vladislavs Kurakins. Uzvara ar 1:0, kas turnīra tabulā ļauj vēl vairāk nostabilizēties astotajā vietā.

Daugavpils „Daugava” svētdien viesos tikās ar Rīgas „Daugava” un uzvarēja pārliecinoši – 4:1. Jau pašā spēles sākumā Aleksejs Kuplovs-Oginskis nerealizēja 11 metru soda sitienu, bet pirmais pie bumbas piesteidzās Dmitrijs Kozlovs. Otrā puslaika sākumā Kozlovs izcēlās vēlreiz. Spēles turpinājumā ar precīziem sitieniem atzīmējās Jevgeņijs Kosmačovs un Valērijs Kucenko. Panākums „Daugavai” ļāvis nostiprināties trešajā vietā, kas garantēs vietu nākamā gada Eirokausos.




Atpakaļ