Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-09-2014

Volejbolisti atklāj sezonu


Daugavpils jaunie volejbolisti atklājuši jaunās sezonas sacensības ar Latvijas kausa izcīņas spēlēm. Visas komandas spējušas kvalificēties finālturnīriem.

27. septembrī Ropažos startēja 2000. gadā dzimušie jaunieši (treneri Nikolajs Čemodanovs un Zoja Ivanova). Kvalifikācijas sacensības tika pārvarētas veiksmīgi. Abās spēlēs pret Jelgavu un Ropažiem tika izcīnītas pārliecinošas trīs setu uzvaras. Tikai vienā no setiem pretinieks ieguva vairāk nekā 11 punktus.

2001. gadā dzimušo meiteņu komanda treneres Ludmilas Loskotes vadībā ar 0:2 piekāpās Kuldīgai, toties ar Ozolnieku un Cēsu komandas tika uzvarētas divos setos, kas deva vietu finālturnīrā.

28. septembrī Viesītē Andreja Kalana 2000. gadā dzimušās meitenes ar 3:0 pārspēja Rīgu un Viesītes komandu, kā arī tika pie tehniskās uzvaras pār Madonu. Pārliecinoša pirmā vieta.

 1999. gada puiši Rīgā Borisa Čolokjana un Vladimira Priščepa vadībā ar 3:1 uzvarēja Kuldīgu, ar 3:0 pārspēja Ingūnas Minusas Volejbola skolu, kā arī ar 2:3 piekāpās Jēkabpilij. Trīs komandām bija vienāds uzvaru skaits, tādēļ vērā tika ņemta setu attiecība. Tā vislabākā bija Kuldīgai, bet Daugavpils ieņēma otro vietu. Abas komandas tika finālā.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ