Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-09-2014

Daugavpils Domē sportiski sākusies Veselības nedēļa


No 29. septembra līdz 5. oktobrim Daugavpilī norisināsies Veselības nedēļa. Nedēļas atklāšanas pasākums notika Daugavpils Domē. Pasākumu ciklu atklāja konkurss „Sportiskākais pašvaldības darbinieks”. 29. septembrī Domes foajē bija uzstādīts pievilkšanās stienis. Tika pārbaudīta pašvaldības darbinieku veiklība, spēks un izturība. Dāmas varēja savu veiklību demonstrēt ar lecamauklu.

Par sportiskākajiem atzīti Vispārējās nodaļas speciālists Andrejs Šapovals un uzņēmuma „Daugavpils ūdens” pārstāve Ilona Vasiljeva.

Patīkami pārsteidza Komunālās saimniecības pārvaldes sportiskai kolektīvs. 2. vietu ieguva pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns un arī 3. vietā ir šīs pārvaldes pārstāvis Edgars Kumpiņš. Dāmu konkurencē 2. vieta ir Jaunatnes departamenta speciālistei Gunitai Vanagai un 3. vieta Sociālo lietu pārvaldes speciālistei Ritai Arhipovai.

Pasākumu organizatori aicina Daugavpils iedzīvotājus aktīvi iesaistīties arī  Veselības nedēļas pasākumos. Papildus informāciju var iegūt pie Domes lietu pārvaldnieces Olgas Jesses, 65404337.  Programma apskatāma www.daugavpils.lv




Atpakaļ