Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-09-2014

Ļebedevs izcīna Eiropas junioru čempionāta bronzu


Daugavpils spīdvejists Andžejs Ļebedevs Eiropas junioru čempionāta finālā ieņēmis trešo vietu, papildbraucienā pārspējot Dānijas sportistu.

Andžejs 2013. gadā spēja iegūt Eiropas čempionāta sudrabu un arī šogad bija viens no galvenajiem pretendentiem uz panākumu. Diemžēl jau 1. braucienā motocikla defekta dēļ nācās izstāties. Sacensību turpinājumā Ļebedevs brauca lieliski, uzvarot trīs no četriem braucieniem. Vienīgo reizi uzvarēt neizdevās cīņā pret Vaclavu Miliku, kurš kļuva par čempionu.

Ar iegūtajiem 11 punktiem Ļebedevs dalīja trešo vietu ar dāni Jonasu Andersenu. Papildbraucienā Ļebedevs izcīnīja skaistu uzvaru, kas nodrošināja viņam bronzas medaļu.

Sestdien „Lokomotīve” stadionā oficiāli tika noslēgta spīdveja sezona Latvijā. Latvijas un Igaunijas spīdvejistu mačsacīkstē uzvarēja Latvija (52:38), bet individuāli sevi spilgti pieteica gados jaunais Dāvis Kurmis, kurš atveda 15 no 15 iespējamajiem punktiem.

 Tāpat pirmo reizi Latvijā varēja redzēt spīdveja sacensības ar blakusvāģiem, kurās uzvarēja dāņu duets Stinuss Lunds un Mike Frederiksens.




Atpakaļ