Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-10-2014

Uzfilmē „Rīta rosmi” un piedalies konkursā


Daugavpils Sporta pārvalde Veselības nedēļas ietvaros piedāvā visiem uzņēmumiem, organizācijām un iestādēm nofilmēt savu „Rīta rosmes” video un ievietot to Sporta pārvaldes facebook lapā. Interesantāko video autori saņems balvas no organizētājiem.

Veselības nedēļā ieplānoti vairāki nozīmīgi sportiski pasākumi. Lai piesaistītu veselīgas dzīvesveidam pēc iespējas lielāku cilvēku skaitu, Daugavpils Sporta pārvalde izsludina konkursu „Mosties Daugavpils”.

Konkursa ideja ir ļoti vienkārša – uzņēmumiem un organizācijām ir jānofilmē kolektīvi „Rīta rosmes” vingrinājumi un jāpublicē tie Sporta pārvaldes facebook lapā: https://www.facebook.com/sportaparvalde . Video, kurš nedēļas laikā saņems visvairāk „Like”, kļūs par uzvarētāju un tā veidotāji saņems balvas no Sporta pārvaldes.

Nav svarīgi, kā tiks veidots video un kāda veida sportiskie elementi tajā tiks iekļauti. Galvenais ir izkustēties!

Lai rastu priekšstatu par to, kā varētu izskatīties šāds video, Sporta pārvaldes darbinieki uzfilmēja nelielu paraugvideo, kurā ir redzamas dažāda veida sportiskās aktivitātes, kuras izpilda Daugavpils BJSS direktors, Daugavpils Sporta pārvaldes vadītāja vietnieks, Daugavpils Ledus halles un sporta bāzes „Celtnieks” administratori, kā arī citi Sporta pārvaldes darbinieki.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=CSDJTZL3828&feature=youtu.be

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ