Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-09-2014

Futbola dienas pasākumi Daugavpilī


Sestdien, 27. septembrī visā Latvijā tiks atzīmēta Futbola diena. Šai dienai veltīti pasākumi notiks arī Daugavpilī, pie tam dienas noslēgumā skatītājus sagaida Virslīgas mačs starp BFC Daugavpils un Jūrmalas Spartaks. Pirmie svētku pasākumi paredzēti jau no plkst. 9:00, bet lielā spēle iesāksies 16:00.

No 22. līdz 28. septembrim visā Latvijā tiks atzīmēta Futbola diena. Lielākā daļa pasākumu gan norisināsies 27. septembrī un šajā pašā dienā arī šie svētki tiks īpaši atzīmēti Daugavpilī. Bērnu futbola centrs Daugavpils un Latgales Futbola centrs piedāvās futbola cienītājiem iespēju spēlēt futbolu pašiem, kā arī vērot to klātienē. Tiek paredzēts, ka sestdien no plkst. 9:00 stadionā Celtnieks notiks stafetes mazajiem bērniem, bet no plkst. 11:00 startēs Daugavpils kausa izcīņa 8 pret 8. Šajā turnīrā varēs piedalīties ikviena komanda. Turnīrs notiks pēc izslēgšanas principa - cīņu par zeltu turpinās tikai spēļu uzvarētāja. Pieteikties sacensībām var, sūtot e-pastu uz adresi: bfcdaugava@inbox.lv vai arī sacensību dienā.


Plkst. 16:00 turpat stadionā Celtnieks sāksies Smscredit.lv futbola Virslīgas spēle starp BFC Daugavpils un Jūrmalas Spartaks. Puslaika pārtraukumā tiks apbalvotas pilsētas čempionāta labākās komandas, kā arī Daugavpils kausa ieguvēji.

Jau šo otrdien noslēgsies Skolu kausa izcīņa (1999./2000. dzimšanas gads). Lielās finālspēles paredzētas pie Daugavpils 16. vidusskolas, bet trešdien notiks BFC Daugavpils jauno futbolistu (U9-U15) futbola normatīvu konkurss. Tas notiks no plkst. 15:00 līdz 18:00. Ceturtdien stadionā Esplanāde no plkst. 9:00 līdz 14:00 norisināsies Daugavpils Profesionālās celtnieku vidusskolas kausa izcīņa.

Gaidām Jūs futbola dienā!




Atpakaļ