Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-09-2014

Svētdien Hokeja klubs „Daugavpils” aizvadīs pirmo spēli Latvijas čempionātā


14. septembrī plkst. 16:00 pirmo spēli Latvijas 1. hokeja līgā aizvadīs Hokeja klubs „Daugavpils”, kas uzņems „Tukum” spēlētājus. Ieeja uz spēli būs bez maksas.

Svētdien Daugavpils Ledus hallē pirmo reizi klātienē būs iespēja vērot jauno „Daugavpils” komandas modeli. Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu mūsu komanda vairs nespēlēs Virslīgā, bet gan 1. līgā, kurā pretiniekos būs piecas citas komandas.

1. līgā visas komandas pārsvarā izmantos gados jaunus hokejistus, starp kuriem būs arī daudzi Virslīgas komandu dublieri. Atskaitot Daugavpils komandu, turnīrā piedalīsies arī Tukuma, Valmieras, Liepājas (otrā komanda), kā arī divas Rīgas komandas – „Prizma/Pārdaugava” un „Rīga 98”.

Par komandas izredzēm 1. līgā pagaidām grūti spriest, jo nav zināmi visu komandu spēku samēri. Sākotnēji komandas aizvadīs regulāro čempionātu (seši apļi), pēc kuriem sekos pusfināli un arī lielais fināls.

Pirmo spēli Daugavpils komanda aizvadīs 14. septembrī plkst. 16:00. Aicinām visus hokeja cienītājus klātienē apmeklēt šo maču.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ