Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-09-2014

Olimpiskajā centrā vērienīgs basketbola turnīrs meitenēm un veterāniem


No piektdienas līdz pat svētdienai Daugavpils Olimpiskajā centrā būs iespēja vērot basketbola spēles meitenēm, kā arī basketbola senioriem. Oficiālā atklāšanas ceremonija paredzēta 12. septembrī plkst. 16:30.

Nedēļas nogalē paredzēti vērienīgi basketbola svētki, jo mūsu pilsētā notiks uzreiz divi starptautiski turnīri. Daugavpils BJSS kausa izcīņā basketbolā U15 un U16 grupas meitenēm spēlēs sešas komandas. Turnīrā tiks pārstāvētas šīs vecuma grupas labākās Latvijas komandas – Daugavpils BJSS, Jugla, kā arī Rīdzene. Tāpat uz Daugavpili atbrauks arī Sanktpēterburgas meitenes.

Trīs dienu garumā komandas izspēlēs viena apļa turnīru, pēc kura arī tiks noskaidrotas godalgoto vietu ieguvējas. Pirmās spēles jau piektdien no plkst. 10:00, bet apbalvošanas ceremonija paredzēta 14. septembrī plkst. 14:00.

Divu dienu garumā Daugavpilī būs iespēja vērot arī ļoti spēcīgu senioru komandu turnīru. Daugavpils kausa izcīņā spēlēs komandas no Brestas, Grodņas, Ļidas (visas Baltkrievija), Viļņas (Lietuva), Pleskavas (Krievija), Žitomiras (Ukraina), Smoļenskas (Krievija) un arī Daugavpils.

Astoņas komandas sākotnēji noskaidros tās četras komandas, kuras turpinās spēles par pirmajām vietām, bet otrajā sacensību dienā notiks spēles par 1., 3., 5. un 7. vietu. Apbalvošanas ceremonija notiks 13. septembrī plkst. 15:00.

Oficiālā abu sacensību atklāšana 12. septembrī plkst. 16:30 Daugavpils Olimpiskajā centrā.




Atpakaļ