Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-09-2014

„Spēka diena” arī Daugavpilī


14. septembrī visā Latvijā 95 dažādos punktos būs iespēja piedalīties „Spēka dienā”. Trīs no šādiem pievilkšanās punktiem atradīsies arī Daugavpilī.

Vislatvijas spēka diena kļuvusi par tradicionālu sporta pasākumu, kas allaž pulcē lielu dalībnieku skaitu. Spēka dienas ideja ir pavisam vienkārša – jebkuram pilsētniekam īpaši noteiktās vietās ir iespējas pievilkties, tādā veidā pārbaudot sevi, kā arī pretendēt uz īpašajām balvām.

Šogad dalībniekiem būs iespējas saņemt īpašas spēka aproces, kuru krāsas būs atkarīgas no tā, cik reizes izdosies pievilkties.

Šogad „Spēka diena” norisināsies 14. septembrī no plkst. 9:00 līdz 14:00. Daugavpilī būs trīs pievilkšanās punkti – „Ditton namā” (Cietokšņa iela 60, pie Daugavpils 15. vidusskolas (Valkas iela 4) un Jaunforštadtē (Aveņu iela 30).

4 labāko rezultātu īpašnieki vīriešiem un sievietēm piedalīsies lielajā finālā, kas no plkst. 19:00 norisināsies Rīgā pie dzelzceļa stacijas.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama šeit: http://spekadiena.lv , kā arī pievilkšanās punktos visā Latvijā sacensību dienā.

  


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ