Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-09-2014

OK “Stiga” jaunietes izcīna 3. vietu Latvijas orientēšanās čempionātā


6.-7. septembrī Latvijas labākie orientieristi tikās Jēkabpils novada Viesītes pagastā, lai sacenstos par Latvijas čempionāta godalgām vidējā distancē un stafetē. Pārstāvēt Daugavpili vienā no šīs sezonas galvenajiem startiem devās arī OK “Stiga” un BJC “Jaunība” orientieristu komanda.

Sestdien sportisti sacentās vidējā distancē, kas šoreiz nebija tik veiksmīga ne mūsu klubu biedriem, ne pašiem organizātoriem - nepareiza KP novietošanas rezultatā, vairāku grupu rezultāti tika anulēti. Savukārts augstākais rezultāts, kuru vidējā distancē izdevās sasniegt daugavpiliešiem, bija 4. vieta Jevģēnijam Danilovam (V18) un Anastasija Isajevai (S20).

Nākošajā dienā čempionāta dalībniekus gaidīja atbildīgs uzdevums, pārstāvot ne tikai sevi, bet arī savu komandu, klubu un pilsētu stafetes sacensībās. Sīvā cīņā V18 grupā puišiem (Konstantīns Bogdanovs, Maksims Latkovskis un Jevģēnijs Danilovs) izdevās izcīnīt vien 4. pozīciju, savukart mūsu jaunietes Jūlija Matvijenko, Viktorija Vengreviča un Stefānija Zaiceva spēja noturēt godalgoto 3. vietu S18 grupā, iepriecionot sacensību dalībniekus ar fenomenālu finišu – pēdējā etapā sratējošā Stefānija finišējot uzreiz ieskrēja uz  pjedestāla 3. pakāpiena.

OK “Stiga” un BJC “Jaunība” apsveic sportistus ar izcīnītajiem rezultātiem un novēl veiksmīgus startus arī turpmāk!




Atpakaļ