Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-09-2014

Strītbola posmā 27 komandas cīnījās par godalgām


Daugavpils ielu basketbola čempionāts tuvojas noslēgumam. Sestdien festivālā „Artišoks” pie Saules skolas norisinājās ceturtais no pieciem paredzētajiem posmiem. Šoreiz turnīrā piedalījās 27 komandas.

Kā jau ierasti, pēc vasaras brīvdienām dalībkomandu skaits turpina pieaugt un ceturtajā posmā piedalījās 27 komandas, kas ir viens no labākajiem rādītājiem šosezon. Sacensību rekords tika uzstādīts 2013. gadā, kad par uzvaru cīnījās 41 komanda. Šogad visvairāk komandu (29) startēja otrajā posmā Vienības laukumā. Tieši Vienības laukumā notiks arī noslēdzošais posms. Tas notiks 20. septembrī no plkst. 11:00, bet reģistrācija paredzēta no 9:30.

4. posmā visvairāk komandu, kā ierasti, bija vīriešu vecākajā grupā, kur par uzvaru cīnījās deviņas komandas. Pusfinālos Aglona ar 6:4 pārspēja „Bez nosaukuma”, bet „X” ar 6:3 bija pārāka par „IVS-D/Dautkom”. Ļoti sīksta izrādījās spēle par trešo vietu, kurā tikai papildlaikā „IVS-D/Dautkom” pārspēja „Bez nosaukuma” – 7:6. Lielajā finālā „X” ar 9:3 sagrāva „Aglona”.

Jaunākajā puišu grupā ļoti sīkstas bija vadošo četru komandu spēles. Lielajā finālā „Trīs musketieri” pārspēja „Dream Team”, kam zaudēja grupas spēlēs. Bronzas mačā „Tehnarj” ar 5:4 pieveica „ERO”.

Vecākajā grupā meitenēm visas komandas tika pie vismaz vienas uzvaras un vismaz vienu reizi zaudēja. Par turnīra uzvarētājām kārtējo reizi kļuva „Avtoradio”, kas finālā revanšējās par zaudējumu grupā „Vidzemes bizei” – 6:1.

Vidējā meiteņu grupā uzvarēja „New Folder”, finālā ar 8:4 pārspējot „99”. Trešā vieta „Eminem Omnomnom”.

Mazo meiteņu grupā „Perci” uzvarēja visās spēlēs un garantēja sev pirmo vietu. Otrās bija „This is horosho”, bet trešās „Hiēnas”.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ