Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-09-2014

Domes kausa izcīņa boksā tika aizvadīta Dubrovina parkā


Sestdien festivālā „Artišoks” norisinājās tradicionālās starptautiskās boksa sacensības „Domes kausa izcīņa”. Tajās piedalījās apmēram 80 bokseri no Latvijas un Lietuvas.

Boksa cīņas norisinājās četrās dažādās vecuma grupās, sākot ar 1996. gadā dzimušajiem un beidzot ar 2003. dzimšanas gadu. Jauniešu festivālā „Artišoks” boksa rings tika uzstādīts Dubrovina parkā, tādējādi visas cīņas norisinājās svaigā dabā.

Šīs sacensības bija laba iespēja novērtēt sportistu gatavību pēc vasaras brīvlaika, kā arī iespēja labāk sagatavoties oktobrī paredzētajam Latvijas čempionātam kadetiem.

7 Daugavpils bokseri kļuva par sacensību uzvarētājiem, bet vairāk nekā desmit sportistu palika otrajā vietā. Īpašu balvu par cīņas gribu saņēma Viktors Potapovs. Par uzvarētājiem kļuva: Edgars Koržeņevskis, Vladislavs Puškeļs, Ritvars Šuļga, Kirils Vasiļjevs, Evanders Servuts, Gļebs Markovs un Aleksejs Paļčuns.

Vecākais boksa nodaļas treneris Vladislavs Sokolovs: „Pārdzīvoju par mūsu puišiem, jo tās bija pirmās nopietnās sacensības pēc vasaras brīvdienām. Daudzi puiši boksējās citās svara kategorijās. Puišiem patika, ka sacensības notika ārtelpās, kur viņus varēja vērot liels skatītāju skaits. Centīsimies arī turpmāk noturēt kausu Daugavpilī.”

Tagad Daugavpils komanda gatavosies Latvijas čempionātam kadetiem, savukārt Evanders Servuts oktobra otrajā pusē piedalīsies Eiropas čempionātā Horvātijā, savukārt Krievijā Eiropas čempionātā oktobra beigās/novembra sākumā boksēsies Ritvars Šuļga un Edgars Koržeņevskis.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ