Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-09-2014

„Lokomotīve” izcīna vitāli svarīgu uzvaru un nodrošina vismaz 7. vietu


Piektdien pārceltā Nice Polijas spīdveja līgas cīņā Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti ar 57:33 pārspēja Bidgoščas „Polonia”, nodrošinot vismaz septīto vietu kopvērtējumā. Tas ļaus izvairīties no izkrišanas uz zemāku līgu.

Teorētiski „Lokomotīve” gan joprojām var nesaglabāt vietu līgā, jo septīto vietu ieguvēja par vietas saglabāšanu līgā cīnīsies ar zemākās līgas otru labāko klubu. Pirms pēdējās kārtas mūsu klubam ir 13 punkti, tikpat ir „Polonia”, bet 15 punkti ir Ribņikai. Uzvara pēdējā kārtā pār pēdējās vietas īpašnieci Ļubļinu garantēs mūsu spīdvejistiem vismaz 6. vietu, kas arī būs komandas mērķis 7. septembrī.

Atgriežoties pie piektdienas sacīkstēm, „Lokomotīve” jau no pirmajiem braucieniem iekrāja drošu pārsvaru un zaudēja tikai vienā no 15 braucieniem. Neilgi pirms sacensību beigām izdevās iegūt arī 24 punktu pārsvaru. Lai iegūtu bonuspunktu, bija nepieciešams uzvarēt ar 25 punktiem. Diemžēl pēdējos divos braucienos fiksēts 3:3 un summā 57:33. Abas komandas palika bez bonusa.

Mūsu komandas sastāvā lielisks bija Andžejs Ļebedevs, atvedot 14 punktus. 13 punkti Maksimam Bogdanovam. 10 punkti Rorijam Šlainam, bet Ķasts Puodžuks palīdzēja ar deviņiem punktiem.

Pirmdien Eiropas junioru čempionāta finālā startēs Ļebedevs, kurš būs viens no galvenajiem pretendentiem uz zeltu.




Atpakaļ