Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-08-2014

Par pilsētas pludmales volejbola karali kļūst Toms Švāns


Svētdien Stropu pludmalē noslēdzās Daugavpils atklātais čempionāts pludmales volejbolā vīriešiem. Visaugstāko reitingu no visiem ieguva Toms Švāns, pārspēlēs uzvarot Maksimu Sergejevu un Arvīdu Ribicki.

Vīriešu čempionātā šovasar kopumā tika aizvadīti četri posmi un pēdējais no tiem notika 24. augustā. Laikapstākļi sportistus nelutināja, bet spēles tik un tā tika aizvadītas. Pēdējā posmā par turnīra uzvarētājiem kļuva Toms Švāns un Edgars Tiško. Šis pāris trešajā posmā ieņēma otro vietu, bet iepriekšējos posmos spēlēja atsevišķi.

Kopējā četru posmu reitingā Švānam kopā ar Arvīdu Ribicki un Maksimu Sergejevu bija pa 72 punktiem, tādēļ nācās aizvadīt pārspēles. Tajās labākais bija Švāns, kurš uzvarēja abas spēles, bet Ribickis cīņā par trešo vietu pārspēja Sergejevu. Turpat aiz goda pjedestāla palika Dmitrijs Lavrenovs un Ēriks Voroņko, kuri katrs izlaida pa vienam posmam. Sestais bija Edgars Tiško.

Svētdien pēdējā posma spēles aizvadīs arī meitenes. Šobrīd situācija turnīra tabulā ir ļoti blīva. Pa 39 punktiem ir Inesei Raciņai, Marijai Čerņavskai un Elvitai Dolotovai. 33 punkti un ceturtā vieta Terēzai Hrapānai. Spēles svētdien sāksies no plkst. 11:00.

Sestdien tajā pašā laikā sāksies „Paaudžu turnīrs”, kurā vienam no spēlētājiem jābūt vecumā līdz 18 gadiem, bet otram jābūt virs 35 gadiem. Reģistrācija spēlēm Stropos no plkst. 10:30.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ