Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-08-2014

Daugavpils izcīna trešo vietu Latvijas čempionātā šaušanā


23. un 24. augustā Ādažos norisinājās Latvijas čempionāts lietišķajā šaušanā. Daugavpils komanda ieguva trešo vietu, kā arī vairākas individuālās godalgas.

Par kopvērtējuma uzvarētājiem kļuva Latvijas Studentu bataljona komanda, bet Daugavpils ierindojās trešajā vietā, pie tam tikai nedaudz atpalika no pirmās vietas. Kopumā par uzvarām cīnījās 16 komandu pārstāvji.

Šaušanā ar kaujas pistoli no 25 metru attāluma Daugavpils ieguva pirmo vietu. Individuāli trešais bija Rihards Gerts, par vienu vietu apsteidzot Andri Vagali. Sestais bija Juris Ancāns, bet ceturtā starp dāmām bija Arta Vagale.

Ātršaušanā ar kaujas pistoli Daugavpilij vēl viena pirmā vieta komandu ieskaitē! Par čempionu kļuva Andris Vagalis, bet dāmām otrā bija Arta Vagale. Eduards Puzo vīriešiem uzrādīja trešo rezultātu, bet Gerts palika ceturtais. Sieviešu grupā ceturtā Anete Vagale, bet Vija Vagale vienu vietu zemāk.

Diemžēl ļoti vāji mūsu komanda nostartēja šaušanā ar bisi. Komandu vērtējumā iegūta ceturtā vieta, kas arī lielajā ieskaitē neļāva tikt augstāk par trešo vietu.

Individuāli veiksmīgi nostartēja Andris Vagalis, kurš ieguva sudraba medaļu, bet starp sievietēm Arta Vagale bija ceturtā.

Vērts pieminēt, ka godalgoto vietu ieguvēji saņēma Rīgas ieroču veikala SIA „Zommers” dāvanu kartes 100, 80 un 50 eiro vērtībā, kā arī balvas no LDZ Cargo.




Atpakaļ