Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-08-2014

„Daugava” izmanto Liepājas neveiksmes un uzvar


Smscredit.lv futbola Virslīgā ļoti vērtīgu uzvaru izdevies izcīnīt Daugavpils „Daugavai”, kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja FK „Liepāja”. Tikai spēles izskaņā ielaistie vārti neļāva iegūt punktu pret valsts čempioni „Ventspils” BFC „Daugavpils” futbolistiem.

„Daugava” turpina sīvu cīņu par iekļūšanu labāko trijniekā. Spēlē pret vienu no sekotājām „Liepāju” bija nepieciešama uzvara. Par spēles svarīgāko brīdi kļuva pirmā puslaika vidus, kad rupji kļūdījās liepājnieku vārtsargs, ne tikai nopelnot uz saviem vārtiem 11 metru soda sitienu, bet arī saņemot sarkano kartīti. „Daugava” realizēja soda sitienu (iesita Aleksejs Kuplovs-Oginskis), kā arī spēli turpināja vairākumā.

Pirmā puslaika izskaņā pēc stūra sitiena vārtus guva Kirils Ševeļovs, bet otrā puslaika sākumā vēl vienu „Liepājas” vārtsarga kļūdu izmantoja Andrejs Arlašins – 3:0. Spēles izskaņā viesi vienus vārtus atguva, bet tas netraucēja „Daugavai” uzvarēt – 3:1.

Svētdien spēli aizvadīja arī BFC „Daugavpils”, kas tikās ar valsts čempioni „Ventspils”. Līdz pat 78. minūtei rezultāts uz tablo bija 0:0, tomēr pēc soda sitiena izspēles ventspilnieki iesita izšķirošos vārtus, nodrošinot panākumu ar 1:0. Mača gaitā BFC vārtsargs Vladislavs Kurakins atvairīja 11 metru soda sitienu un glāba komandu arī vairākās citās epizodēs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ