Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-07-2014

Sestdien stadionā "Celtnieks" norisinājās kāds no "Mītava Open" amatieru futbola turnīra posmiem (VIDEO)


Mītava Open ir populārākais amatieru futbola turnīrs Latvijā, kas allaž piesaista lielu dalībkomandu skaitu. Daugavpils posmā piedalījās 11 komandas, kas gan nebija tik labs rādītājs, kā bija cerējuši organizētāji.
Viens no "Mītava Open" organizētājiem Artūrs nedaudz plašāk pastāstīja par to, kas ir Mītava Open, kā arī par to, kāpēc organizētājiem radās ideja kādu no posmiem aizvadīt arī Daugavpilī.
Neskatoties uz lielo karstumu, komandas aktīvi cīnījās uz diviem īpaši sagatavotajiem laukumiem. Jau pēc pirmajām turnīra spēlēm izkristalizējās iespējamie kandidāti uz uzvaru turnīrā. Sīkstos pusfinālos ar minimālām uzvarām tikšanu lielajā finālā nodrošināja divas Daugavpils komandas - Radio Swh+ Latgale un LDZ Cargo Termināls.
Interesanti, ka abas šīs komandas tikās savā starpā arī grupu turnīrā un tad LDZ Cargo sagādāja pretiniekam graujošu zaudējumu ar 10:0. Arī finālā LDZ tika pie uzvaras, bet šoreiz pārsvars nebija tik liels - 2:0.
Starp dalībniecēm bija arī vēl divas Daugavpils pārstāves. Daugavpils pilsētas domes komanda ieņēma septīto vietu, savukārt Futbola klubs "Hektors" bija devītie. LDZ Cargo uzvara šajā posmā garantējusi vietu lielajā finālā, kas notiks Jelgavā. Tur spēlēs arī visas pārējo posmu uzvarētājas, kā arī komandas, kuras kopvērtējumā būs ieguvušas lielāko punktu skaitu.

 

 




Atpakaļ