Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-07-2014

Latvijas čempionāts triatlonā norisināsies Daugavpilī


Šo svētdien, 27. jūlijā Stropos norisināsies Latvijas atklātais čempionāts triatlonā, kurā piedalīsies vairāk nekā 100 dalībnieki.

Daugavpilī pēdējo reizi Latvijas čempionāts triatlonā norisinājās 2008. gadā un pēc sešu gadu pārtraukuma vadošie triatlonisti atkal atgriezīsies mūsu pilsētā. Pilsētas iedzīvotājiem gan jārēķinās ar zināmām neērtībām, jo sportistu vajadzībām tiks slēgtas arī dažas no ielām. No plkst. 11:00 tiks apturēta satiksme Dzintaru ielā, bet neilgi pirms plkst. 14:00 līdz plkst. 15:30 tiks slēgta satiksme arī Krimuldas ielā.

Sacensību starts 27. jūlijā paredzēts plkst. 12:00 “Stropu Vilnī”, kad distancē dosies bērnu grupas pārstāvji. Pēc viņiem starts tiks dots tautas klasē, bet plkst. 14:00 distancē dosies arī elites grupas sportisti, kuri veiks olimpisko triatlona distanci. Peldēs sportisti Stropu ezerā, ar riteņiem brauks par Krimuldas ielu, bet skries Dzintaru ielā.

Sacensībām pieteikties var jebkurš sportotgribētājs. To varēs izdarīt sacensību vietā neilgi pirms starta “Stropu vilnī” (no plkst. 10:00). Jau šobrīd zināms, ka par godalgām cīnīsies ne tikai sportisti no Latvijas, bet arī Lietuvas un ASV.

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ