Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-07-2011

Sporta ziņas


„Sony Center” kļūst par Daugavpils futbola čempionāta sponsoru (19.07)

 

Par Daugavpils futbola čempionāta sponsoru kļuvis uzņēmums „Sony Center”. Vasaras sākumā tirdzniecības centrā „Solo” tika atvērts plašais Sony centra veikals.

 

Daugavpils futbola čempionāts rit pilnā sparā, un pavisam drīz startēs otrā apļa spēles. Kamēr futbolisti cīnās futbola laukumos, interesi par turnīra atbalstīšanu izrādījis „Sony Center”, kas kļuvis par turnīra sponsoru.

 

Vasaras sākumā tieši Daugavpilī tika atvērts pirmais Sony centrs ārpus Rīgas, kurā ir iespējas plašāk iepazīties un iegādāties firmas Sony ražoto produkciju. Ja vēlaties plašāk iepazīties ar centra piedāvātajām produktiem, dodieties uz tirdzniecības centra „Solo” pirmo stāvu Rīgas ielā 9.

 

Mazliet plašāk par Sony: Sony ir pasaulē vadošais novatorisku audio, video, sakaru un informācijas tehnoloģijas izstrādājumu ražotājs plašam patēriņam un profesionāļiem. Uzņēmums Sony ir slavens ar tādiem audiovizuālajiem izstrādājumiem kā BRAVIA™ LCD augstas izšķirtspējas (HD) televizoriem, Cyber-Shot™ ciparkamerām, Handycam® ciparu videokamerām un Walkman® MP3 atskaņotājiem, kā arī ar VAIO™ datoriem un augstas izšķirtspējas profesionālās apraides aprīkojumu, kas tiek apzīmēts ar zīmolu XDCAM™ HD. Piedāvājot pilnvērtīgu augstas izšķirtspējas ķēdi un darbojoties elektronikas, mūzikas, attēlu, spēļu un tiešsaistes darījumu nozarēs, uzņēmums Sony ir viens no pasaulē vadošajiem cipariskās izklaides zīmoliem, kas visā pasaulē nodarbina aptuveni 170 000 cilvēku.

Uzņēmums Sony ar ilgtermiņa atbalstu futbolam (oficiālais UEFA čempionu līgas sponsors līdz 2012. gadam, oficiālais FIFA partneris līdz 2014. gadam un globālais FIFA World Cup™ sponsors 2010. un 2014. gadā) iedvesmojas no miljoniem futbola līdzjutēju visā pasaulē.

Paukotāji nostartējuši Eiropas čempionātā (19.07)

 

Daugavpils paukotāji Jurijs Sjanita un Artūrs Šilins nostartējuši Eiropas čempionātā, kas norisinājās Lielbritānijā. Labākais no mūsējiem bija Šilins, kuram 68. vieta starp 103 dalībniekiem.

 

Vairāku dienu garumā Lielbritānijas pilsētā Šefildā norisinājās Eiropas pieaugušo čempionāts paukošanā, uz kuru devās arī Latvijas pārstāvji. Vīriešu paukošanā ar špagu divi no trīs Latvijas delegācijas pārstāvjiem bija daugavpilieši: Jurijs Sjanita un Artūrs Šilins.

 

Šilins pavisam nesen Eiropas junioru čempionātā bija ieguvis trešo vietu, tādēļ sacensības tika gaidītas ar īpašu interesi. Lielus panākumus no viņa gaidīja tikai retais, jo šajās sacensībās galvenais bija iegūt pēc iespējas lielāku pieredzi, kas ļautu nākotnē startēt arvien labāk.

 

Šilins ar pirmo uzdevumu tika galā, ar trīs uzvarām sešās cīņās tiekot izslēgšanas cīņās. 103 dalībnieku konkurencē viņam 58. rezultāts. Jurijs Sjanita ieņēma 80. vietu, nespējot kvalificēties nākamajām kārtām.

 

Zaudējums pirmajā izslēgšanas kārtas cīņā Turcijas pārstāvim atmeta Šilina uz kopējās ieskaites 68. vietu.

 

 

Aicinām piedalīties „Fotorallijā”! (19.07)

Piektdien, 22. jūlijā plkst. 18:00 tiks dots starts otrajam šī gada „Fotorallijam”, kurā var piedalīties ikviens gribētājs. Labākie tiks pie vērtīgām un patīkamām piemiņas balvām.

 

Sacensību organizētāji Sporta centrs „Daugava” sadarbībā ar SIA „PROSALE” turpina rīkot daudzu iecienītās sacensības “Fotorallijs”.  „FotorallijaDaugavpils2011” pirmais posms tika aizvadīts 20. maijā Daugavpils Olimpiskā centra autostāvvietā, bet šoreiz dalībnieku pulcēsies pie “Nelss” autostāvvietas. Sacensības sāksies 22. jūlijā plkst. 18:00.

 

Komandu dalībnieku skaits netiek ierobežots, viss ir atkarīgs no sēdvietu skaita auto. Galvenais dalībnieku uzdevums ir nofotografēt kartē atzīmētos punktus, pie tam pārvietošanās laikā nedrīkst pārkāpt CSDD noteikumus. Sacensību garums ir trīs stundas.

Par katru pareizi nofotografētu kadru komandas saņem desmit punktus, bet papildus punktus var iegūt, izpildot bonusuzdevumus.

 

Pieteikties „Fotorallijam” varat līdz 21. jūlijam pa sekojošo telefona numuru: +37126577276. Tāpat to var izdarīt, rakstot uz e-pastu: krudgalvis@inbox.lv. Pieteikties sacensību vietā varēs 22. jūlijā laikā no plkst. 17:30 līdz 17:50.

 

 

 

 

 

Triatlonistiem starti Lietuvā (19.07)

 

Daugavpils triatlonisti piedalījušies starptautiskās sacensībās Lietuvas pilsētā Kupiškis, kur tika pie vairākām ļoti augstām vietām.

 

Starp dalībniekiem bija sportisti no Lietuvas, Latvijas, Polijas, Spānijas, Krievijas, Anglijas, Igaunijas, Baltkrievijas u.c. Elites grupas sportisti sacentās olimpiskajā distancē: 1,5 km peldēšana, 40 km riteņbraukšana un 10 km skriešana.  

 

No Daugavpils pārstāvjiem šajā grupā augstākais sasniegums Sergejam Gustajevam, kurš bija sestais. Rihardam Ganuļevičam desmitā vieta, bet Viktoram Žigarkovam šoreiz 12. pozīcija. Savā vecuma grupā (40+) Aivaram Uzulam otrā vieta.

 

50+ grupā Anatolijs Levša uzrādīja vislabāko rezultātu, bet Viktors Kuhaļskis bija otrais (60+). No mūsu jauniešiem derētu izcelt Raivi Voitānu, kuram ceturtā vieta, bet Artūrs Sprukts bija septītais.

 

Šajā nedēļas nogalē triatlonisti dosies uz Dobeli 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ