Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-07-2014

Karatē Daugavpilī – 35 gadi


Daugavpils pilsētas domē notika svinīga tikšanās par godu 35 gadu jubilejai karatē Daugavpilī. Pasākumā piedalījās: Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis, Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Mihails Jenbajevs, Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” prezidents Andrejs Komars un visi Akadēmijas karatē Meistari: M. Kirejevs, E. Miglāne, V. Kukjans, V. Goršečņikovs, M. Špiļevojs, A. Ivanovs, I. Medņikova un J. Orehs.

            Savā uzrunā Jānis Dukšinskis izteica pateicību Daugavpils Karatē Akadēmijai „LFSKA” un personīgi Andrejam Komaram, kā karatē vēstures pārņēmējiem Daugavpilī, par ieguldījumu sporta karatē attīstībā un veselīga dzīvesveida propagandu mūsu pilsētā, par mērķtiecību un pilsētas patriotismu, kā arī novēlēja tālāku progresu un uzvaras.

Andrejs Komars pastāstīja par galvenajiem karatē attīstības etapiem un mūsu karatistu panākumiem 35 gadu ilgajā karatē vēsturē, kā arī atzīmēja, ka mūsdienu karatē, kas balstās uz tradicionālām austrumu cīņas vērtībām, attīsta un nostiprina audzēkņos stipru un mērķtiecīgu raksturu, harmoniski attīsta fiziski un tuvina austrumu kultūras un filozofijas noslēpumainajai pasaulei, ir kļuvis ne tikai par spilgtu un populāru sporta veidu, bet arī par interesantu un aizraujošu nodarbošanos dažāda vecuma cilvēkiem.

            Tikšanās laikā tika atzīmēta Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” veiksmīga sadarbība ar Daugavpils pilsētas domi un Sporta pārvaldi, pateicotiem kam Daugavpils ir kļuvis par vienu no vadošajiem karatē centriem Baltijas valstīs un katru gadu tiek organizēti divi starptautiska mēroga karatē turnīri „Daugavpils Fortress” un „Baltic Funakoshi Cup”.

            Tika arī pārrunāti un uzstādīti mērķi un uzdevumi tālākai karatē attīstībai mūsu pilsētā un tikšanās noslēgumā puses apmainījās ar piemiņas dāvanām.

 

            Par karatē vēsturi un attīstību Daugavpilī informācija ir pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 Foto: tikšanās dalībnieki

 Autors: info “LFSKA”




Atpakaļ