Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-07-2014

“Daugava” izcīna uzvaru, “Daugavpils” spēlē neizšķirti


Smscredit.lv futbola Virslīgā uzvara Daugavpils “Daugavai”, kas rezultatīvā spēlē ar 3:2 apspēlēja “Jūrmala”. Citā spēlē BFC “Daugavpils” nospēlēja neizšķirti ar “Metta/LU”.

Svētdien BFC “Daugavpils” komanda aizvadīja svarīgu spēli cīņā par astoto vietu ar “Metta/LU”. Uzvaras gadījumā tiktu iegūts jau astoņu punktu pārsvars pār rīdziniekiem, tomēr šoreiz to paveikt neizdevās. Pirmā puslaika 19. minūtē Pāvels Tarasovs ar lielisku sologājienu izvirzīja Daugavpili vadībā, tomēr ātri vien mājinieki panāca izlīdzinājumu. Otrajā puslaikā “Daugavpils” vairākkārt varēja iesist, bet šoreiz bez panākumiem – 1:1.

Pirmdien savā laukumā Daugavpils “Daugava” cīnījās ar turnīra vājāko komandu “Jūrmala”. Jau pašā spēles sākumā Vladimirs Volkovs guva diezgan kuriozus vārtus, taču jūrmalnieki atbildēja ar precīzu Djego Silvas sitienu. Pēc puslaika 1:1. Otrā puslaika sākumā Jevgēņijs Kosmačovs atkal vadībā izvirzīja “Daugava”, bet Kirils Ševeļovs pārsvaru dubultoja – 3:1. Tikai cīņas izskaņā “Jūrmala” spēja vienus vārtus atgūt, kas gan uzvarētāju nemainīja.

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ