Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-07-2011

Sporta ziņas


“Daugavai” būs jauns treneris (18.07)

 

Futbola klubs “Daugava” šķīries no galvenā trenera Tamaza Pertijas. Svētdienas vakarā jau bez viņa uz komandas tiltiņa tika izcīnīta uzvara Gulbenē.

 

 Gulbenē Daugavpils komandas spēlētāji tika pie uzvaras ar 4:2, turpinot cīņu par Latvijas čempionāta godalgām. Divus vārtus guva Mamuka Gongadze, bet pa vienai reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Andrejs Kovaļovs un Vladimirs Volkovs. Šajā mačā komandu cīņā veda Sergejs Pogodins, nevis Tamazs Pertija, kurš ticis atlaists no amata.

 

Iemesls trenera atstādināšanai bijusi kluba īpašnieku maiņa. Turnīra tabulā daugavpilieši ieņem dalītu pirmo vietu.

 

“Lokomotīvei” tehniskā uzvara (18.07)

 

Spīdveja komandai “Lokomotīve” piespriesta tehniskā uzvara, jo Poznaņas “Lechma” uz sacensībām Daugavpilī ieradās nepilnā sastāvā.

 

Svētdien daugavpiliešiem savā trekā bija jāaizvada šīs sezonas priekšpēdējā Polijas 1. spīdveja līgas cīņa, savā trekā tiekoties ar Pozņanas “Lechma”, taču pretinieks ieradās tikai četru spīdvejistu sastāvā, bet līgas reglaments paredz, ka komandā jābūt vismaz pieciem sportistiem.

 

“Lokomotīvei” ieskaitīta tehniskā uzvara 40:0 un trīs punkti turnīra tabulā, kas ļāvis pacelties uz piekto vietu. Sezonai punktu daugavpilieši pieliks 24. jūlijā, kad savā trekā uzņems vienu no labākajām līgas komandām Bidgoščas “Polonia”.




Atpakaļ