Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

15-07-2011

Sporta ziņas


Domaņins kļūst par Lietuvas čempionu 5000 metros (15.07)

 

Daugavpils vieglatlēts Andrejs Domaņins starptautiskās sacensībās Lietuvas pilsētā Marijampolē ticis pie Lietuvas čempionata titula 5000 metru skrējienā.

 

Marijampolē no 13. līdz 14. jūlijam norisinājās starptautiskās vieglatlētikas sacensības, kuras sapulcināja apmēram 300 dalībniekus no piecām Eiropas valstīm: Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un Polijas. Divās distancēs tika sadalītas Lietuvas čempionāta medaļas: 5000 un 10000 metru skrējienos.

 

5km distancē nepārspēts bija mūsu sportists Andrejs Domaņins, kurš uzrādīja laiku 15 minūtes un 30 sekundes, ar ko pietika Lietuvas čempiona nosaukumam.

 

Vēl trīs mūsu sportisti savās disciplīnās ieņēma ceturtās vietas. Augstlēkšanā ceturtās vietas Anastasijai Gendertei un Vitālijam Strelkovam, bet 2000 metru šķēršļu skrējienā šo vietu ieguva Kornēlija Mironoviča.

 

Mūsu komandas treneri atzina, ka sacensības tika noorganizētas augstā līmenī un arī konkurence bija liela. Tāpat atsevišķu pateicību mūsu vieglatlēti vēlējās izteikt Olgai Dukšinskai un Izglītības pārvaldei, kas nodrošināja autobusu ceļam uz Lietuvu.

 

 

 

Pilsētas futbola čempionāts (15.07)

 

 

Ceturtdien noslēdzās Daugavpils pilsētas futbola čempionāta 6. kārtas spēles. Turnīra tabulas galvgalī joprojām „Ditton-Daugava”, kas spēlē bez zaudējumiem.

 

5. kārtā nekādi pārsteigumi netika fiksēti. Visi favorīti tika pie drošām uzvarām (Ditton-Daugava, Vikingi, Norteks), bet centrālā cīņa starp „LDZ-Cargo” un „Latgales Ceļdari” noslēdzās ar iznākumu 2:2.

 

Šajā nedēļā tika aizvadītas sestās kārtas spēles. Otrdien „Esplanādes” stadionā Ilūkstes futbolisti ar 1:4 kapitulēja „RSS-LRC”, dodot iespēju pretiniekam tikt pie pirmajiem punktiem šosezon. Krietni spraigāka bija „Ditton” un „Ceļdara” spēle. Tajā ar 3:2 pārāki bija „ditonieši”, pie tam visus piecus vārtus abas komandas iesita pirmajā puslaikā.

 

Ceturtdien ar tādu pašu rezultātu „Vikingi” apspēlēja „Norteksu”, bet „LDZ Cargo” ar 5:0 sagrāva „PSK”.

 

Turnīra tabulā 16 punkti ir „Ditton-Daugavai”, ar 14 punktiem seko „Vikingi”, vēl par punktu mazāk „LDZ”, bet 11 punkti „Ceļdara” rēķinā.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ