Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-07-2011

Sporta bāze „Dzintariņš” darbojas pilnā sparā


Daugavpils Sporta pārvaldes bāze „Dzintariņš” pēc vairāku gadu pārtraukuma atsākusi darboties uz pilnu jaudu.Šopavasar sporta bāzes teritorijā tika uzsākti vērienīgi remonta un sakopšanas darbi. Tika uzcelta nojume, lai sporta nodarbības varētu noritēt arī lietus laikā. Atjaunoti futbola, volejbola, basketbola laukumi. Ierīkotas īpašas izklaides istabas, sakopta visa apkārtējā teritorija, kā arī veikti ēdnīcas restaurācijas darbi.

Šovasar šeit tiek rīkotas īpašas sporta nometnes, kurās tiek iesaistīti Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi. Šeit trenējas visdažādāko sporta veidu pārstāvji, kuri tiek izmitināti teritorijā esošajā viesnīcā. Visiem sportistiem ir iespēja izmēģināt spēkus ne tikai treneru noteiktajos sporta veidos, bet arī relaksēties, spēlējot novusu, galda tenisu, badmintonu, futbolu, volejbolu, basketbolu, hokeju. Brīvajā laikā bērni var doties uz pāris minūšu attālumā esošo Stropu ezeru, kur var izpeldēties. Teritorijā iekārtota arī speciāla trenažieru zāle, kurā sportisti var piestrādāt pie savas fiziskās kondīcijas.

 

Ēdnīcas telpās audzēkņiem tiek pasniegtas svaigi sagatavotas brokastis, pusdienas un vakariņas. Sporta bāzes „Dzintariņš” adrese: Krimuldas 41, Daugavpils.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ