Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-07-2011

Tika sveikts paukotājs Šilins un viņa treneris


Otrdienas rītā Daugavpils Sporta pārvaldē svinīgi ticis sveikts Eiropas U-23 čempionāta bronzas medaļas laureāts Artūrs Šilins un viņa treneris Sergejs Šaklunovs. Abi jau gatavojas startam Eiropas pieaugušo čempionātā.

Pēdējo laiku Šilins pavadīja Igaunijā, kur aizvadīja sparīgu treniņnometni, samērojot spēkus arī ar spēcīgiem igauņu kolēģiem. Jau rīt Šilins kopā ar savu treneri Sergeju Šaklunovu dosies uz Lielbritāniju, jo nedēļas nogalē Šefildā tiks aizvadīts Eiropas pieaugušo čempionāts. Tajā viņš kopā ar citu daugavpilieti Juriju Sjanitu un Mihailu Jefremenko aizstāvēs Latvijas godu.

 

Iegūtā trešā vieta Eiropas junioru čempionātā nav palikusi bez ievērības. Otrdien Artūrs svinīgi tika sveikts Daugavpils Sporta pārvaldē. Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs novēlēja Šilinam neapstāties pie sasniegtajiem panākumiem, turpināt uzlabot savu sniegumu un iegūt pēc iespējas vairāk pieredzes, jo pieaugušo turnīros bez pieredzes cīnīties ir grūti.

 

Arī Daugavpils Domes vicemērs Vjačeslavs Širjakovs novēlēja Artūram veiksmīgu startu Eiropas čempionātā, piebilstot, ka neviens no viņa brīnumus negaida, jo lielākajiem panākumiem vēl vajadzētu sekot nākotnē. Īpaši viņš uzslavēja sportista treneri Sergeju Šaklunovu, jo bez spējīga trenera atbalsta pleca sasniegt tik augstus rezultātus nebūtu iespējams. Pats treneris izteicās, ka 104 sportistu konkurencē Eiropas čempionātā būtu labi tikt ārā no grupas un iekļūt izslēgšanas cīņās. Tas patiešām būtu labs sasniegums. Gatavību cīnīties ar Eiropas labākajiem paukotājiem izteica arī Šilins.

 

Noslēgumā Aleksandrs Isakovs un Vjačeslavs Širjakovs pasniedza Artūram īpašu goda rakstu, kā arī naudas čeku 750 latu apmērā. 350 latu naudas prēmija un goda raksts tika pasniegts arī trenerim Sergejam Šaklunovam.

 

Novēlēsim Artūram panākumus arī Eiropas pieaugušo čempionātā!

 

 




Atpakaļ