Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-07-2011

Sporta ziņas


Triatlonistiem uzvara „Sportlat” balvas izcīņā (12.07)

 

Daugavpils triatlona komanda izcīnījusi pirmo vietu „Sportlat” balvas izcīņā komandu vērtējumā. Mūsējiem arī vairāki tituli individuālajā vērtējumā.

 

Daugavpils komanda šajās sacensībās piedalās jau trešo reizi, un allaž ir uzvarējusi. Kopumā startēja ap 300 dalībniekiem, bet komandu vērtējumā tika ņemti vērā katras komandas piecu labāko sportistu rezultāti. Individuāli elites grupā (700 m peldēšana + 27 km riteņbraukšana + 6 km skriešana) Oļegs Andrejevs bija piektais, vietu aiz viņa Sergejs Gustajevs, Aivars Uzuls bija otrais 40+ grupā, kā arī vienpadsmitais lielajā kopvērtējumā, bet 13. vieta elites grupā un pirmā 50+ grupā Anatolijam Levšam. Viktors Žigaļkovs ieņēma 14. pozīciju.

 

Jauniešu konkurencē nepārspēts palika Raitis Voitāns, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena Artūrs Sprukts. Gaidāmajās brīvdienās mūsu triatlonisti  dosies uz augsta līmeņa sacensībām Lietuvā.

 

„Swordplay and archery tournament of Latgale 2011” aizvadīts sekmīgi (12.07)

 

Sestdien Stropu estrādē norisinājās loka šāvēju un paukotāju sacensības „Swordplay and archery tournament of Latgale 2011”.

 

Starp dalībniekiem bija ne tikai sportisti no Latvijas, bet arī no tuvākajām ārzemēm. Zobenu cīņu galvenais knifs bijis iespēja izvēlēties kādu no trīs ieroču veidiem. Atsevišķos gadījumos to izvēli noteica izloze.

 

Vīriešu konkurencē nepārspēts palika Pāvels Jahundovičs (klubs „Musashi”), otrā vieta Vladimiram Surajevam, bet labāko trijnieku noslēdza Marks Badaljans (abi pārstāv klubu „Robeža”). Starp sievietēm labākā izrādījās rīdziniece Jekaterina Treimane, pārspējot Līgu Pranču un Ēriku Beču no Rēzeknes.

 

Loka šāvēju mačos viss goda pjedestāls rīdziniekiem no kluba „Fram”: Aleksandrs Šveiniks bija pirmais, Katarina Vencjuna otrā, bet Dmitrijs Koroļs bijis trešais.

Atsevišķas balvas saņēma labākie dažādās nominācijās. Par labāko šāvienu specbalva igaunietei Olgai Bulgakovai.

Loka šaušanas sacensību uzvarētājs Aleksandrs Šveiniks saņēma balvu „Acu apsējs”, par mierīgāko dalībnieci atzīta Irīna Gubare, „Vislabākās iemaņas” Iļjam Gaimovičam („Musashi”) un Jevgēņijam Fjodorovam. Marks Badaljans saņēma titulu nominācijā „Unikālais stils”. Šāds apbalvojums arī Sergejam Dumbadzem, bet par kaujas garu tituls tika Andrejam Bogdanovam.

 

Visiem sanākušajiem skatītājiem bija iespējas izmēģināt savas spējas šajā Latvijā vēl daudziem mazpazīstamajā sporta veidā.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ