Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-07-2011

„Lokomotīvei” zaudējums Gņežno


Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti svētdienas vakarā aizvadīja kārtējo Polijas 1. spīdveja līgas cīņu, viesos tiekoties ar Gņežno "Start". Braucot praktiski ar pieciem spīdvejistiem, tika piedzīvots zaudējums ar 37:53, toties izdevās tikt pie bonuspunkta.

Aizņemtības dēļ uz Gņežno nevarēja tikt krievu leģionārs Romāns Považnijs, dānis Nikolajs Klindts un soms Jonass Kilmekorpi, tādēļ Polijā nācās paļauties uz vietējo braucēju spēkiem un jaunā krieva Vadima Tarasenko palīdzību. Uz uzvaru neviens necerēja, bet bonuspunkts bija jācenšas noturēt, tādējādi uzdevums bija nezaudēt ar vairāk kā 18 punktiem.

Tas daugavpiliešiem arī izdevās. Junioru braucienā uzvarēts ar 5:1, un līdz pat sestajam braucienam rezultāts auga līdzīgi. Mūsējiem līderu lomas uzņēmās Andžejs Ļebedevs un Kjasts Podžuks, bet pirmo reizi uz treka pēc traumas sadziedēšanas izgāja Maksims Bogdanovs, kuram gan šoreiz pie punktiem tikt neizdevās. Neskatoties uz to, zaudējām tikai ar 37:53, nosargājot bonuspunktu, kas ļauj cerēt uz piekto vietu noslēguma tabulā (šobrīd esam septītie).

11 punkti Gņežno Podžukam, par vienu mazāk Ļebedevam, septiņi - Vadimam Tarasenko, pieci - Jevgēņijam Karavackim, bet četri Vjačeslavam Giruckim.

Sezonu "Lokomotīve" noslēgs ar divām mājas sacīkstēm. 17. jūlijā uzņemsim Poznaņas "Lechma", bet 24. jūlijā pie mums viesosies varenā Bidgoščas "Polonia" ar Emīlu Sajfutdinovu ierindā!

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ