Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-07-2011

Sestdien Daugavpilī bruņinieku un loka šāvēju sacensības


Sestdien Stropu estrādē tiks aizvadītas bruņinieku un loka šāvēju sacensības „Latgale 2011”. Divi atsevišķi turnīri norisināsies uz viena laukuma vienlaicīgi.  Paukošanās turnīrs norisināsies kā sieviešu, tā vīriešu konkurencē bez noteiktām svara kategorijām un paukošanās stila. Turnīrs norisināsās ar minimālu aizsardzības ekipējumu, bet vienlaicīgi arī ar mazāk bīstamiem ieročiem. Atļauti jebkāda veida uzbrukuma un tehnikas paņēmieni.

Visi dalībnieki var izvēlēties trīs veida ieročus – garo zobenu, zobenu-dunci, kā arī vairogu, kas dod iespēju pierādīt visdažādākā veida iemaņas. Finālcīņās kaujas ieroči tiks noteikti ar izlozes palīdzību.

 

Loka šāvēju turnīrs dod iespēju pārbaudīt savu meistarību dažādu šāvēju skolu pārstāvjiem. Ir iespēja izmantot kā tradicionālos, tā sporta lokus. Lokšāvēji sacentīsies precizitātē un veiklībā. Dalībniekiem būs jāveic dažādas sarežgītības vingrinājumi.

 

Galvenais turnīra mērķis ir propaganēt veselīgu dzīvesveidu. Protams, svarīgi ir veicināt draudzīgas attiecības starp dalībniekiem, dalīties iegūtajā pieredzē. Skatītājiem būs iespējas izmēģināt savus spēkus šaušanā ar loku, kā arī paukošanā.

 

Sacensību sākums 9. jūlijā plkst. 13:00 Stropu estrādē.    

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ