Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-04-2014

Triatlonistiem uzvaras Viļņā un Jelgavā


Sacensībām bagāta nedēļas nogale izvērtusies mūsu triatlonistiem. Sestdien labākie sacentās Lietuvā, bet jau svētdien Jelgavā. Bez panākumiem daugavpilieši mājās neatgriezās.

Sestdien Viļņā norisinājās triatlona sacensībās. Pirmā distance peldēšana tika veikta baseinā, bet riteņbraukšana un skriešana tika aizvadīta Viļņas pilsētas centrā. Elites grupā trešo vietu ieguva Gints Skroderis, bet vienu vietu aiz viņa palika Viktors Žigarkovs.

1. Baltijas kausa etapā par vicečempionu jauniešiem kļuva Kaspars Stivriņš, bet Timurs Mamedovs ieņēma trešo vietu. Junioriem ceturtā vieta Artūram Spruktam. 50+ grupā nepārspēts bija Anatolijs Levša. Otrajā pozīcijā Staņislavs Monskis.

Svētdien Jelgavā tika aizvadīts Latvijas kausa posms akvatlonā. Labākais no daugavpiliešiem bija Artūrs Sprukts, kurš Elites grupā uzrādīja otro rezultātu, savukārt junioriem bija labākais. Elites grupā trešais Viktors Žigarkovs, aiz sevis atstājot Gintu Skroderi.

Jauniešu grupā dubultuzvara Kasparam Stivriņam ar Timuru Mamedovu. 40+ grupā uzvara Levšam, bet 50+ grupā labākais bija Monskis.

Visjaunākajā grupā pirmais Valērijs Čurgelis, bet ceturtās vietas dažādās vecuma grupās Danilam Proščenko, Iļjam Zilis un Viktorijai Jefimovai.

Komandu ieskaitē DTC „Jaunība” ieguva pirmo vietu!

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ