Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-04-2014

Lieldienu vingrošanas turnīrā Liepājā daugavpilietēm - viss goda pjedestāls!


17.aprīlī Liepājā notikušajā "Lieldienu turnīrā" sporta vingrošanā Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā centra audzēknēm izdevās lielisks starts - pirmajā sporta klasē 26 dalībnieču konkurencē daugavpilietēm tika viss goda pjedestāls, informē Vingrošanas Olimpiskā centra vadītājs un treneris Aivars Plāte.

Pirmo vietu izcīnīja Katrīna Dedele, otrajā vietā ierindojās Olga Menzorova, bet trešajā - Marija Grigorjeva. Daugavpilietei Alisei Gerasimovai šoreiz sestā, Adelīnai Dovgajai - astotā, Katrīnai Jurevičai – devītā, bet Ksenija Petrovai - 12.vieta.

„Dažām jaunajām vingrotājām šis bija pirmais starts sporta vingrošanā, tādēļ ceru, ka lieliskais sniegums iedrošinās jaunās meitenes un stimulēs jaunu un augstvērtīgu rezultātu sasniegšanai,” uzver Plāte.

Bez pašmāju vingrotājām un daugavpilietēm „Lieldienu turnīrā” Liepājā piedalījās mazās vingrotājas no Rīgas un Ventspils.

Maija vidū Daugavpils Olimpiskā centra vingrotājas piedalīsies arī mākslas vingrošanas sacensībās.

Vingrošanas centrs darbojas Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1, kopš 2010.gada 13.septembra. Tā dibinātāji ir Olimpiskais čempions sporta vingrošanā Igors Vihrovs un Olimpiskais vicečempions sporta vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, bet centra vadītājs ir ilggadējs Latvijas izlases treneris Aivars Plāte.

 

Informāciju sagatavoja:

Harijs Vucins, „13.STĀVS” SIA

e-pasts:harijs@13stavs.lv

Papildus informācija:

Aivars Plāte,Vingrošanas Olimpiskais centrs

e-pasts:aivars.plate@inbox.lv, tālr. 29754050

 




Atpakaļ