Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-04-2014

„Daugava” pārspēj „Metta/LU”, „Daugavpils” piekāpjas „Skonto”


Svētku dienās Smscredit.lv Virslīgā spēles aizvadīja gan Daugavpils „Daugava”, gan BFC „Daugavpils”. Pirmie ar minimālu rezultātu pārspēja „Metta/LU”, bet otrie piekāpās Rīgas „Skonto”.

Sestdien „Daugava” savā laukumā uzņēma Rīgas „Metta/LU”. Spēles pirmajā puslaikā daugavpiliešiem bija izteikts pārsvars bumbas kontrolē un vienā no epizodēm arī izdevās iesist. Pēc Dmitrija Kozlova centrējuma lielisks sitiens ar galvu padevās Ērikam Kokinam. Arī otrajā puslaikā „Daugava” izskatījās pārliecinošāk, bet atslābināšanās spēles beigās varēja dārgi maksāt. Rīgas komanda neizmantoja vismaz trīs lieliskas izdevības, tā arī nespējot izvairīties no zaudējuma – 0:1.

Svētdien spēli viesos aizvadīja BFC „Daugavpils”, kas tikās ar Rīgas „Skonto”. Pirmajās minūtēs diezgan negaidīti tieši „Daugavpils” uzbruka bīstamāk, trīs reizes labi uzsitot no distances. Pretinieks pamazām savu spēli uzlaboja, sākot vairāk kontrolēt bumbu un 33. minūtē ar skaisti izpildītu soda sitienu atklāja rezultātu – 1:0.

BFC „Daugavpils” nepalika atbildi parādā, pēc stūra sitiena izspēles atjaunot līdzsvaru. Pēc Riotaro Nakano centrējuma vārtus ar galvu guva Antonijs Černomordijs. Pirmā puslaika izskaņā „Skonto” atkal izdarīja spiedienu un tādā pašā garā turpināja otrajā puslaikā. Ātri vien Artjoms Osipovs panāca 2:1, bet puslaika vidū vēlreiz skaists soda sitiens mājiniekiem un 3:1. Jāpiemin, ka mirkli pirms tā sarkano kartīti saņēma „Daugavpils” aizsargs Artjoms Murdasovs. Spēlējot mazākumā, atspēlēties neizdevās.

26. aprīlī plkst. 14:00 abas Daugavpils vienības spēlēs savā starpā.




Atpakaļ