Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-04-2014

Anastasija Grigorjeva nopietni gatavojas Olimpiskajām spēlēm (VIDEO)


To sportiste un viņas treneris apliecināja tikšanās laikā Daugavpils Domē. Anastasija un treneri bija aicināti uz Domi, lai sveiktu Domes vārdā par augsto sasniegumu – Anastasija Grigorjeva trešo reizi izcīnījusi Eiropas čempiones titulu. Sportisti sveica Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, 1. vietnieks Jānis Dukšinskis, Olimpiskā centra, cīņas sporta veidu federācijas un Sporta pārvaldes vadība.

Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis pateicās Anastasijai par to lielo prieku, ko viņa ar savu uzvaru sagādāja dzimtajai pilsētai un visai Latvijai. Mērs ir pārliecināts, ka tas ir tikai kārtējais spožais sasniegums, jaunas virsotnes ir tikai priekšā.

Lāčplēša kungs pasniedza simboliskos čekus.  Dome ir pieņēmusi lēmumu apbalvot sportisti ar naudas balvu-  4 269 eiro. Naudas balvas piešķirtas arī treneriem- S. Kursītim un Ļ. Kopilovai pa 1 067 eiro.

Anastasija Grigorjeva atzina, ka šoreiz pēc uzvaras emocijas nebija tik spēcīgas, tāpēc ir pārliecināta, ka jāiet uz priekšu. Tagad viņa sāk nopietnu gatavošanos Olimpiskajām spēlēm.

Treneris Sergejs Kursītis novēlēja Anastasijai veselību un izturību. Īpaši paslavēja viņas mērķtiecību. Anastasija ir galvenā Latvijas cerība nākamajās olimpiskajās spēlēs.

Izmantojot gadījumu, Anastasija Grigorjeva lūdza pašvaldības atbalstu treniņu procesa uzlabošanai. Pašreizējie apstākļi ir slikti, zāle neatbilst prasībām. Jānis Lāčplēsis piekrita, ka apstākļi nav apmierinoši. Viņš ļoti labi zina situāciju. Tiek domāts par jauna, moderna cīņas sporta veidu centra izveidi Daugavpilī. Tieši Anastasijas panākumi dod pamatotas iespējas šos sporta veidus attīstīt tālāk. Daugavpils mērs apsolīja pašvaldības atbalstu. Tiks meklēti risinājumi problēmai.

Anastasija Grigorjeva izteica pateicību par balvu un labajiem vēlējumiem un par pašvaldības sapratni un atbalstu.

GALERIJA

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.

 




Atpakaļ