Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-07-2011

„Daugava” apkaunojoši piekāpjas norvēģiem (1.07)


Ar pamatīgu fiasko noslēgusies Daugavpils „Daugavas” debija Eirokausos. Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtas spēlē daugavpilieši savā laukumā ar 0:5 piekāpās norvēģu „Tromso”.

Eirokausi Daugavpilī atgriezās pēc divu gadu pārtraukuma, taču izloze mums pretī deva spēcīgo „Tromso”, kas Norvēģijas čempionātā ieņem pirmo vietu. Viesi bija pāra favorīti, bet savu skatītāju priekšā „Daugava” centās pārsteigt pretinieku. Spēles pirmajās minūtēs ar Valērija Afanasjeva aktivitāti izdevās pārņemt iniciatīvu, tomēr turpinājumā dominēja pretinieki. Līdz pārtraukumam viesi guva divus vārtus, bet otrā puslaika pašā sākumā panāca 3:0. Vienreiz vārti tika gūti ar tālsitienu, vienreiz pēc Māra Eltermaņa kļūdas, bet vienreiz mūsējie iekrita, veidojot mākslīgo aizmuguri.

 

Arī turpinājumā viesi neapstājās, sākumā pārspējot Eltermani ar atkārtotu sitienu, bet pēc tā ļoti skaistus vārtus guva Džama, iesitot akrobātiskā lēcienā. Zaudējums ar 0:5, un izredžu uz panākumu divu spēļu summā praktiski vairs nav. Atbildes spēle 7. jūlijā.

 

 

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ