Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

15-04-2014

Noslēgušās pilsētas volejbola čempionāta cīņas


Vairāku mēnešu garumā norisinājās pilsētas volejbola čempionāti dāmām un kungiem. Par labākajām pilsētas komandām kļuva LDZ Cargo un Valsts Robežsardze.

Kā pirmās čempionātu noslēdza dāmas. Šogad turnīrā kopumā piedalījās piecas komandas – LDZ Cargo, DU, BJSS 95/96, BJSS 97, BJSS 98. Pēc pamatturnīra spēlēm līdz finālam izdevās tikt BJSS 1997. gadā dzimušajām meitenēm un LDZ. Pirmajā finālspēlē ar 3:0 uzvarēja krietni pieredzējušākās LDZ volejbolistes, bet otrajā mačā jaunajām spēlētājām izdevās reabilitēties. Uzvarētāju noskaidrošanai tikai izspēlēts zelta sets, kuru ar 15:12 uzvarēja LDZ.

Bronzas sērijā BJSS-95 ar 3:0 un 3:2 pārspēja Daugavpils Universitāti. Par labāko komandas spēlētāju tika atzīta Svetlana Vasiļjeva. BJSS-97 rindās labākās tituls Anastasijai Kravčenokai, bet čempionēm par labāko tika nosaukta Oksana Jefimova.

Vīriešu turnīrā piedalījās desmit komandas, kas sākotnēji tika iedalītas divās apakšgrupās pa piecām katrā no tam. Pēc pirmā posma tika noskaidrotas sešas labākās vienības, bet pēc tā arī četras pusfinālistes.

Lielajā finālā tikās Valsts Robežsardze un LDZ. Pirmajā spēlē „dzelzceļnieki” uzvarēja ar 3:1, bet robežnieki revanšējās vēl pārliecinošāk – 3:0. Zelta setā uzvara tika Robežsardzei, kuras rindās par labāko čempionāta spēlētāju tika nosaukts Artūrs Pirogs. LDZ sastāvā vērtīgākā spēlētāja tituls Aleksandram Cvekam.

Ne mazāk sīksta bija cīņa par bronzas medaļām. BJSS-95/96 pirmajā spēlē ar 3:2 pieveica Kalnapupoli.lv, bet otrajā piekāpās ar 0:3. Arī zelta setā uzvara Kalnapupoli.lv. Par komandas labāko spēlētāju tika atzīts Jevgeņijs Petkuns.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ