Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-04-2014

„Lokomotīve” saspringtā cīņā tiek pie punkta


Pārpildītu tribīņu priekšā Polijas Spīdveja līgā nav izdevies uzvarēt Daugavpils „Lokomotīvei”, kas cīnījās neizšķirti ar Ļublinas klubu – 45:45.

Sezonas pirmās mājas sacīkstes allaž izraisa lielu rezonansi un arī svētdiena nebija izņēmums. Pārpildītais stadions cerēja ieraudzīt savas komandas pirmo uzvaru. Pretiniekos bija Ļublinas komanda ar Deiviju Vatu, Robertu Miškovjaku un Andreju Kudrjašovu priekšgalā. Daugavpils sastāvā salīdzinājumā ar pirmajām sacīkstēm Polijā Jozefa Franca vietu ieņēma Vjačeslavs Giruckis.

Giruckim gan šīs sacensības nebija veiksmīgas un divos braucienos izdevās iegūt tikai vienu punktu. Jau pirmajā braucienā viņš pārī ar Maksimu Bogdanovu piekāpās ar 1:5. Juniori Andžejs Ļebedevs un Jevgeņijs Kostigovs ātri atjaunoja līdzsvaru, bet pēc piektā brauciena jau 19:11!

Attīstīt pārsvaru gan turpinājumā neizdevās un pamazām viesi sāka to deldēt. Pēc 10 braucieniem 33:27 „Loko” labā, taču neveiksmes 11. un 13. braucienā pārvilka strīpu labi paveiktajam darbiņam sacensību sākumā. Pirms 14. brauciena 40:38 viesu labā.

Spoži 14. braucienu veica Maksims Bogdanovs, kura uzvara ļāva atjaunot līdzsvaru, bet noslēdzošajā braucienā līdz pat pēdējai virāžai Jonass Kilmakorpi izmisīgi cīnījās par uzvaru ar Deiviju Vatu, tomēr šoreiz pārāks bija pretinieku komandas braucējs – 45:45.

Tieši Kilmakorpi kopā ar Ļebedevu bija naskākie punktu guvēji „Lokomotīvei”. Abiem pa desmit punktiem. 8+2 punkti Ķastam Puodžukam, 7+2 Rorijam Šlainam, 6 Maksimam Bogdanovam, bet trīs Kostigovam.




Atpakaļ