Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-04-2014

„Daugava” izcīna pirmo Virslīgas uzvaru


Trešdienas pievakarē pirmo uzvaru jaunajā Smscredit.lv Futbola Virslīgā izcīnījusi Daugavpils „Daugava”, kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja „Jūrmala”.

Nelabvēlīgie laikapstākļi un agrais spēles sākumlaiks nebija pateicīgs futbola līdzjutējiem, tādēļ skatītāju tribīnēs bija ļoti maz. Futbolistiem tas gan netraucēja demonstrēt visnotaļ interesantu spēli. Abas komandas uzbrukumā spēlēja centīgi, tomēr vārtu gūšanas momentu nebija daudz. Likās, ka pirmajās 45 minūtēs vārti tā arī netiks gūti, bet tad skaisti soda sitienu no 23 metriem izpildīja Jevgeņijs Kosmačovs, panākot 1:0 „Daugavas” labā.

Vēl vienu triecienu viesi saņēma otrā puslaika otrajā minūtē, kad Andrejs Arlašins ar rikošeta palīdzību panāca 2:0. Pēc neilga laika Kosmačovam bija izcila iespēja panākt arī 3:0, bet bumba trāpīja pa pārliktni. Turpinājumā aktivizējās arī viesi, laiku pa laikam radot draudus pie Aleksandra Vlasova vārtiem, tomēr izmantot savas iespējas viņi nespēja.

Daugavpils „Daugavai” tā bija pirmā uzvara Virslīgā un otrā sezonā kopumā. Vakardienas izlozē noskaidrojās, ka Latvijas kausa pusfinālā daugavpilieši spēlēs ar Rīgas „Skonto”, bet nākamā Virslīgas spēle „Daugavai” 13. aprīlī plkst. 13:00 pret Rīgas „Daugava”.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ