Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-04-2014

DU ar zaudējumu Ventspilij noslēdz sezonu


Ceturtdaļfinālā no tālākās cīņas par uzvaru Jaunajā Sieviešu basketbola līgā izstājusies Daugavpils Universitāte. Daugavpils sieviešu komanda divu spēļu summā pārliecinoši piekāpās Ventspilij.

Zaudējums Daugavpilī sērijas pirmajā spēlē ar 52:72 praktiski dzēsa izredzes uz tikšanu „Final Four”. Spēlējot bez vienas no komandas līderēm Olgas Lakomko, izbraukumā gāja vēl grūtāk.

Par īstu katastrofu izvērtās pirmā ceturtdaļā, kur mājinieču pārsvars bija vairāk nekā nospiedošs – 28:5! Daugavpils komanda visas spēles garumā netrāpīja nevienu(!) no deviņiem tālmetieniem, kas ierasti ir viens no komandas trumpjiem. Arī divpunktu metienu precizitāte bija vāja, pie tam zaudēta arī cīņa pie groziem. Tas viss summējās pārliecinošā zaudējumā 35:86. Divu spēļu summā ventspilnieces uzvarēja ar 71 punkta pārsvaru.

Ventspilī par komandas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Santa Baltace, kura pretinieču grozā iemeta deviņus punktus. Septiņus punktus guva Anna Kovaļova, kurai gan arī 10 kļūdas. 12 atlēkušās bumbas un divi punkti Jūlijai Vavilovai.

Ar šo zaudējumu DU Jaunās Sieviešu basketbola līgas sezona ir noslēgusies. Pamatturnīrā daugavpilietes ieņēma astoto vietu, kā pēdejās kvalificējoties izslēgšanas cīņām.  




Atpakaļ