Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-04-2014

Karatē. Jauni sasniegumi


Siguldā norisinājās Starptautiskais karatē turnīrs „SIGULDA OPEN 2014”. Turnīrā, ko organizēja Latvijas Karatē Asociācija, piedalījās sportisti no Krievijas, Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas karatē klubiem.

                Daugavpili turnīrā pārstāvēja karatisti no Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents A. Komars, 6. dans). Tradicionāli sacensības notika dažādās vecuma grupās KATA un KUMITE disciplīnās. Mūsu karatistiem 7 medaļas. Trīs no tām izcīnīja Sergejs Kudlis, viņam pirmā vieta kumite savā svara kategorijā un trešā vieta absolūtajā kategorijā, kā arī izcīnīta otrā vieta kata disciplīnā. Divas medaļas izcīnītas Vladislavam Kaveckim - trešā vieta kata un kumite, pa vienai medaļai Aleksandrai Petrovskai – trešā vieta kumite un Edvīnam Juršenam – trešā vieta kumite. Turnīrs Akadēmijas „LFSKA” karatistiem ir reitinga turnīrs, līdz ar to visi medaļu ieguvēji un dalībnieki saņems papildus reitinga punktus, uzlabojot savu stāvokli kopējā „LFSKA” reitingā.

Pateicību no organizatoru puses saņēma mūsu Akadēmijas Meistars Alvis Ivanovs – par palīdzību kvalitatīva un objektīva arbitru darba nodrošināšanā turnīra laikā.

Šajā sporta sezonā Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” karatistiem ieplānoti vēl daudzi lieli turnīri, kā arī Starptautiskais Karatē turnīrs „DAUGAVPILS FORTRESS”, kurš šogad ir iekļauts „Daugavpils Pilsētas svētku” programmā un notiks 8. jūnijā Daugavpilī. Turnīrā, ko organizē Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi un Daugavpils Sporta pārvaldi, piedalīsies vadošo Latvijas un kaimiņvalstu karatē klubu sportisti.

Akadēmijas „LFSKA” administrācija sveic karatē Meistaru Mihailu Špiļevoju ar veiksmīgi nokārtotu 2. Dana eksāmenu, kā arī visiem karatē entuziastiem pateicas par uzticību un atbalstu!

                Detalizētāka informācija pieejama Karatē Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

                Autors: info „LFSKA”

 




Atpakaļ