Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-04-2014

Grinbertei 3. vieta pasaules senioru čempionātā


Daugavpils sporta seniore Vera Grinberte ieņēmusi trešo vietu pasaules vieglatlētikas čempionātā iekštelpās. 3000 metru soļošanā viņa piekāpās tikai Somijas un Vācijas pārstāvēm.

Pasaules senioru čempionātā Daugavpili pārstāvēja vairāki sportisti un sportistes, bet līdz goda pjedestālam izdevās aizsniegties tikai Verai Grinbertei. Sportistu grupā vecākā par 70 gadiem Vera ar laiku 21:33,74 minūtes ieņēma trešo vietu, ceturto vietu apsteidzot tikai par nepilnu sekundi! Jāpiemin, ka Grinberte bija viena no vecākajām dalībniecēm savā grupā.

4*200 metru stafetē 45+ grupā Ināra Fjodorova palīdzēja Latvijas izlasei iegūt piekto vietu, par nedaudz vairāk nekā pusotru sekundi atpaliekot no godalgoto trijnieka. 35+ grupā Latvijas izlases sastāvā startēja Ludmila Ņefjodova-Volkova, bet mūsu izlase palika sestā.

Individuālajās distancēs Ināra Fjodorova savā grupā bija septītā trīssoļlēkšanā, Ņefjodova-Volkova ieņēma desmito un 15. vietu 200 un 400 metru skrējienos.

3000 metru  soļošana vīriešiem 18. vietu ieņēma Vladimirs Dribincevs, bet 10000 metru soļošanā 45+ grupā Inga Baroņenko bija 12. vietā.

Pasaules vieglatlētikas čempionāts senioriem iekštelpās norisinājās Ungārijā.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ