Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-03-2014

Daugavpils lepojas ar daiļslidotāja Denisa Vasiljeva panākumiem


Daugavpils daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs veiksmīgi startēja pasaules junioru čempionātā daiļslidošanā Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā - izcīnīta 8.vieta. Tas ir lielisks panākums. 20. martā Denisu un viņa mammu sveica Olimpiskajā centrā.

Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis uzsvēra, ka pašvaldība ir ieinteresēta, lai tādu priecīgu brīžu būtu arvien vairāk, tāpēc Dome Denisu noteikti atbalstīs. Panākumi sportā ir arī pilsētas vārda popularizēšana. Dukšinska kungs izteica pateicību ģimenei, treneriem par ieguldītām pūlēm, atbalstu, jo aiz šī spožā panākuma ir ļoti smags un nogurdinošs darbs ikdienā.

Denisu sveica Olimpiskā centra, Sporta pārvaldes vadība. Bija izteikta cerība, ka Deniss būs Latvijas lepnums arī Olimpiskajās spēlēs. No savas puses pilsētas sporta dzīves organizatori apsolīja maksimālu atbalstu.

Pats Deniss ir ļoti apmierināts ar savu rezultātu un jau ir noskaņojies uz jauniem sasniegumiem, domā par nākamajām sacensībām rudenī.  Bez tam Deniss arī labi mācās skolā, viņš uzskata, ka izglītībai ir liela loma.

Denisa mamma Regīna pastāstīja par to, ka viņi neatlaidīgi gāja uz šo panākumu, tāpēc izteica pateicību visiem, kas juta līdzi un palīdzēja.

Deniss Vasiļjevs čempionātā bija viens no jaunākajiem, viņam 14 gadi, bet sacensībās pārsvarā startēja 16- 18 gadus veci sportisti.

Priekšā daudz treniņu un arī finansiālu izdevumu, tāpēc tiek domāts, kā piesaistīt finansējumu . Avoti iespējami dažādi. Arī  Daugavpils pašvaldība ir gatava  palīdzēt un piedāvāt arī plašas pilsētas sporta bāžu iespējas.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ