Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-03-2014

Orientieristi steidz atklāt sezonu!


Šogad pavasaris ir sācies negaidīti ātri, un līdzi ar pirmajiem gājputniem ir sarosījušies arī Daugavpils orientieristi. Tradicionāli, jaunā sezona tiek "iesvētīta" ar pirmajiem orientēšanās seriāla "Orientieris - 2014" posmiem, kas pulcē šī sporta cienītājus katru ceturdienu kādā no Daugavpils apkaimes mežiem. Savukārt, sezonas atklāšanas sacensības "Pavasaris - 2014" norisināsies 22. martā 12:00 Sventes mežā pie Egļu kalna atputas bāzes. Pieteikšanās formu un nolikumu meklē www.okstiga.com!

Pirmais "Orientiera - 2014" starts šogad ir jau ir pulcējis vairāk par 50 sportistiem, kas sacentās 5 dažādas sarežģītības distancēs, kuru garums svārstījās no 1 līdz 6 km. Jebkuram šī orientēšanās seriāla dalībniekam tiek piedāvāta iespēja startēt jebkurā distancē pēc izvēles, bet gala rezultāts tiek rēķināts atbiltoši vecuma grupām, pareizinot distancē uzrādīto sniegumu ar vecumam atbilstošu koeficientu. No šī gada sacensību dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja piedalīties arī Temp-O sacīkstēs, kas aizņem ne vairāk par 5 minūtēm.

Jau pirmajā orientēšanās seriāla posmā Jaunās Forštates mežā tika noskaidroti jaunie līderi. Pirmo vietu V21 grupā izcīnīja Jevģēnijs Danilovs, savukārt S21 grupā ātrākā izrādījās Olga Pavārniece, bet par jaunās Temp-O distances līderi par mata tiesu kļuva Anastasija Smoļakova. Nākošais "Orientiera - 2014" posms norisināsies 20. martā Estrādes mežā pie 1. tramvaja galapunkta. Starts no 17:00 līdz 18:00.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ