Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-03-2014

Daugavpils hokejisti noslēdz dalību Latvijas čempionātā


Latvijas hokeja čempionāta ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē hokeja klubs “Daugavpils” lieliski aizvadīja spēles pirmo pusi, tomēr beigās ar 4:9 piekāpās “Rīga/Prizma”, izstājoties no cīņas par medaļām.

Tikai trīs minūtes un astoņas sekundes bija nepieciešamas mūsu hokejistiem, lai gūtu divus vārtus un spēli iesāktu ar 2:0. Izcēlās Jevgeņijs Fjodorovs un Anatolijs Leončiks. Diemžēl arī “Prizma” atbildēja ar ko līdzīgu, divu minūšu laikā perioda vidū pārspējot mūsu vārtsargu divas reizes. Pēc 20 minūtēm rezultāts 2:2.

Otrā perioda sākumā Renāts Vabiščevičs vēlreiz izvirzīja vadībā Daugavpili, bet, kā izrādījās, pēdējo reizi. Pēc otrā perioda viesu pārsvars gan bija tikai 4:3, taču turpinājumā pretinieks bija krietni pārāks. 50. minūtē Ņikita Belomestnihs iemeta mūsu ceturtos vārtus, tobrīd panākot 4:6. Beigu rezultāts nepatīkamāks 4:9.

Daugavpils pēc gada pārtraukuma atkal tika pārstāvēta Latvijas čempionātā, tomēr cīņā par medaļām iesaistīties neizdevās un noslēguma tabulā ieņemta sestā vieta.

 

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ