Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-02-2014

„Daugavpils” ieņem piekto, „Daugava” septīto vietu Ziemas kausā


Dalību Latvijas futbola Virslīgas Ziemas kausā noslēgušas abas Daugavpils vienības. BFC „Daugavpils” finišēja piektajā vietā, savukārt FC „Daugava” ieņēma septīto pozīciju.

Virslīgas Ziemas kausā piedalījās deviņas Virslīgas komandas un 1. līgas klubs „Gulbene”. Sezonas gaitā no turnīra tika izslēgta „Jūrmala”, kas aizvadīja aizdomīgas spēles, savukārt „Ventspils” devās uz treniņnometni Turcijā, tādēļ spēlēs par vietām nepiedalījās.

BFC „Daugavpils” savā apakšgrupā ieņēma ceturto vietu (uzvara pār „Metta/LU”), bet „Ventspils” prombūtnes dēļ varēja spēlēt par piekto vietu ar otras grupas trešo spēcīgāko komandu „Gulbene”. Šī mača pamatlaiks beidzās ar rezultātu 1:1 (mums vārtus iesita Pāvels Riževskis), bet pēcspēles sitienu sērijā „Daugavpils” bija aukstasinīgāki, iesitot visus sitienus. Gulbenieši kļūdījās jau pašā pirmajā sitienā, kad lēcienā mūsu vienību izglāba vārtsargs Georgijs Čižovs.

Vēl pārliecinošāks sniegums Daugavpils „Daugavai”, kas ar 7:0 sagrāva „Metta/LU” otro sastāvu. Pa vārtiem guva Aleksejs Kuplovs-Oginskis, Ričards Grauze, Dmitrijs Kozlovs, divi pārbaudāmie spēlētāji, bet Džemals Džaliašvili izcēlās divreiz. „Daugava” turnīrā ieņēma septīto vietu.

Virslīgas sezona startēs marta vidū!




Atpakaļ