Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-02-2014

Sporta ziņas


Hokejistiem uzvara un zaudējums

Nedēļas nogalē Latvijas jaunatnes un pieaugušo čempionātā spēles aizvadījuši Daugavpils hokejisti. Pieaugušajiem „Daugavpils” ar 1:10 piekāpās „Prizmai”.

Daugavpils hokejistiem pret „Prizmu” izdevās noturēties ne ilgi. Pirmajā trešdaļā tika ielaisti vieni vārti, bet otrajā periodā rīdzinieki iemeta vēl trīsreiz. Goda vārtus mūsu komandas spēlētāji guva, kad rezultāts uz tablo jau bija 0:10. Ar precīzu metienu izcēlās Aleksandrs Ratnieks.

Latvijas jaunatnes čempionātā U12 grupā Daugavpils ar 5:1 pārspēja „Daugavu”. Trīs vārtus guva Artjoms Tretjakovs, kuram arī viena rezultatīva piespēle.

 

 

DU izstājas no Schenker līgas

Cīņu par Schenker volejbola līgas titulu noslēgusi Daugavpils Universitāte, kas arī otrajā spēlē trīs setos piekāpās „Parnu VK”. Šoreiz igauņu pārspēks bija vēl lielāks nekā pirmajā mačā.

DU spēlētāji nevienā no setiem īstu pretestību igauņiem neprata izrādīt. Pirmajā setā zaudējums ar 17:25, pēc kā sekoja 13:25 un 14:25. Sērijā līdz divām uzvarām Pērnava uzvarēja ar 2:0. No Latvijas klubiem finālturnīram kvalificējās tikai „RTU – Robežsardze”.

Spēlē pret „Parnu” rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Ēriks Baiks, bet laukumā ne reizi nedevās spēlējošais treneris Edgars Savickis un Klāvs Zaļkalns.

 

Tarvide vēlreiz labo pilsētas rekordu

Latvijas ziemas čempionātā vieglatlētikā pie divām godalgām izdevās tikt Aleksandrai Koblencei, bet Jūlija Tarvide vēlreiz laboja pilsētas rekordu augstlēkšanā.

Divas dienas Kuldīgas manēžā norisinājās Latvijas čempionāts pieaugušajiem. Daugavpils pilsētas godu visveiksmīgāk pārstāvēja Aleksandra Koblence, kura uzvarēja 400 metru skrējienā, kā arī uzrādīja otro labāko laiku 200 metros. 400 metru skrējienā viņas laiks 59,05 sekundes, bet divreiz īsāko distanci izdevās veikt 25,27 sekundēs.

Daugavpils rekordu augstlēkšanā atkal izdevies labot Jūlijai Tarvidei, kas šoreiz ar otro mēģinājumu pārvarēja 1,78 metru atzīmi. Tas deva otro vietu un sudraba medaļu.

Vērts pieminēt arī Valērija Linkevičas sasniegto otro pozīciju 1500 metru distancē. Sudraba godalgai pietika ar skrējienu 4 minūtēs 52,07 sekundēs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ